- 22 Mart 2017
- 41
- 4
- 33
- Konu Sahibi yasocan_kk
Kızlar biz 13 haftalık olduk. Tabiki doktorumuzun bir tahmini var ama önce sizin tahminlerinizi duymak istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nubunu net göremedim ama yine kız gibi
Canım kız mı acaba?Kızlar biz 13 haftalık olduk. Tabiki doktorumuzun bir tahmini var ama önce sizin tahminlerinizi duymak istedim Eki Görüntüle 3243639
Canım senin bebişin nubu bukadar paralel miydi? Birde bacak arasını kaçıncı haftada gördünüz?Canım nubunu net göremedim ama yine kız gibi
Söyleyeyim ama ben de ne ramzi ne de nub iki teori de tutmadı çok da bel bağlama bu teorilere tersi çıkma olasılığı da yüksek
biz bacak arası hiç görmedik canım asla açmadı önünü bile dönmüyor benim bebiş yan ve yüzüstü ya da arkası bize dönük duruyor ikili testin detaylısında perinatolog dakikalarca uğraştı yine de bacak arasını açmadıCanım senin bebişin nubu bukadar paralel miydi? Birde bacak arasını kaçıncı haftada gördünüz?
Aaaa gerçekten mi yaaa… benimkinin hem nubu paralel hem bacak arası boş… hala değişme ihtimali var mı acaba inşallah değişmez yabiz bacak arası hiç görmedik canım asla açmadı önünü bile dönmüyor benim bebiş yan ve yüzüstü ya da arkası bize dönük duruyor ikili testin detaylısında perinatolog dakikalarca uğraştı yine de bacak arasını açmadı
Göstermediği için de açıkçası kız kesin diyorduk
Nubu dik değildi evet paraleldi baya ama dna sonucu erkek olarak geldi
Cinsiyeti fetal dna dan öğrendik biz ultrasonda ne zaman görürüz bilmem
Biz ultrasonda bacak arasını hiç görmedik ama canım net olarak haftaya kontrolüm var görürsek eğer sana haber vereceğim sen görmüşsün ultrasonda değişmeyebilirAaaa gerçekten mi yaaa… benimkinin hem nubu paralel hem bacak arası boş… hala değişme ihtimali var mı acaba inşallah değişmez ya
Haber ver canım. İnşallah değişmez benim. Bir oğlum var. Ailecek kız istiyoruz çok tabi önce sağlıkBiz ultrasonda bacak arasını hiç görmedik ama canım net olarak haftaya kontrolüm var görürsek eğer sana haber vereceğim sen görmüşsün ultrasonda değişmeyebilir
Bu yaptırdığın test zaten kesin güvenilir değil mi?Biz ultrasonda bacak arasını hiç görmedik ama canım net olarak haftaya kontrolüm var görürsek eğer sana haber vereceğim sen görmüşsün ultrasonda değişmeyebilir
Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin canımHaber ver canım. İnşallah değişmez benim. Bir oğlum var. Ailecek kız istiyoruz çok tabi önce sağlık
Evet öyle yanılma payı %0.1 çünkü bebeğin dna sı ayrılarak bakılıyor dna değişken bir şey olmadığı için kesin diyebiliriz testi çalışan firma yanlış falan yazmadığı sürece yanılma olasılığı yok gibiBu yaptırdığın test zaten kesin güvenilir değil mi?
Sağsalim al kucağına canım pahalı bir test galiba… bende çok isterdim yapmayıAllah gönlünüzden geçeni nasip etsin canım
Evet öyle yanılma payı %0.1 çünkü bebeğin dna sı ayrılarak bakılıyor dna değişken bir şey olmadığı için kesin diyebiliriz testi çalışan firma yanlış falan yazmadığı sürece yanılma olasılığı yok gibi
Canım doktorumuz %70 erkek dediCanım nubunu net göremedim ama yine kız gibi
Söyleyeyim ama ben de ne ramzi ne de nub iki teori de tutmadı çok da bel bağlama bu teorilere tersi çıkma olasılığı da yüksek
Erkek canım :)Canım kız mı acaba?
Nubu nasıldı canım? Net görmüş müydün?Erkek canım :)
Net görmedik canım doktor sadece tahmin yürüttü ama 70 ihtimal verdiNubu nasıldı canım? Net görmüş müydün?
Nub dediğiniz yer tam olarak neresi acaba pek bilgim yok daCanım senin bebişin nubu bukadar paralel miydi? Birde bacak arasını kaçıncı haftada gördünüz?
Resimde gösterilen yer. Çıkıntı demek. Hem kızda hem erkekte olurmuşNub dediğiniz yer tam olarak neresi acaba pek bilgim yok da
Benim ablama %70 kız dediler tam 1 hafta sonra erkeğe döndü ve erkek doğduNet görmedik canım doktor sadece tahmin yürüttü ama 70 ihtimal verdi
Kaçıncı haftada kız demişlerdi canım?Benim ablama %70 kız dediler tam 1 hafta sonra erkeğe döndü ve erkek doğdu