- 4 Kasım 2022
- 11
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi papatya1611
-
2 haftada bir gidilmesi gerekmiyor mu kontrole yoksa detaylı ulturasyon için o haftayi uygun gördüMerhaba hanımlar 11+1 hamileyim bugün doktora gittim ve bebeğin cinsiyetinde tahminde bulundu erkek dedi ben kız hissediyorum erkek bebekte yanılma payı olur mu 16 hastalıkken bir daha çağırdı net o zaman belli olur dedi sizde tahminde bulunsanız Eki Görüntüle 3156208
Detaylı ultrason hakkında bir şey demedi cinsiyet tahmininde bulunucam kesin değil dedi 16. Haftada kesin belli olur dedi öyle baktı renkli ultrasonla da2 haftada bir gidilmesi gerekmiyor mu kontrole yoksa detaylı ulturasyon için o haftayi uygun gördü
Normal kontrol için 2 haftada bir muane ya 1 ay çok uzun diye demiştim ama bnm de 12 haftalikta kız gibi kız çıktı 16 kesin kız demiştiDetaylı ultrason hakkında bir şey demedi cinsiyet tahmininde bulunucam kesin değil dedi 16. Haftada kesin belli olur dedi öyle baktı renkli ultrasonla da
Bu haftalarda yanılmalar çok olur hem çevremde hem bu forumda 12 haftalarda yapılan tahminlerin yanlış çıktığı çok oldu. Bana da birkaç gün arayla önce kız sonra erkek tahmini yapıldı 16.haftadaki kesin sonucu bekleyeceğim.Merhaba hanımlar 11+1 hamileyim bugün doktora gittim ve bebeğin cinsiyetinde tahminde bulundu erkek dedi ben kız hissediyorum erkek bebekte yanılma payı olur mu 16 hastalıkken bir daha çağırdı net o zaman belli olur dedi sizde tahminde bulunsanız Eki Görüntüle 3156208
Yani özel hastane birde bilmiyorum beni ayda bir çağırıyor anlamadım alnımda sivilceler çıktı 3-4 tane kız hissediyorum ama doktor bence erkek dedi anlamadım bir şey2 haftada bir gidilmesi gerekmiyor mu kontrole yoksa detaylı ulturasyon için o haftayi uygun gördü
Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin hepimize tabi ama insan da bir merak ediyor işte :))Bu haftalarda yanılmalar çok olur hem çevremde hem bu forumda 12 haftalarda yapılan tahminlerin yanlış çıktığı çok oldu. Bana da birkaç gün arayla önce kız sonra erkek tahmini yapıldı 16.haftadaki kesin sonucu bekleyeceğim.
Saglikli gebeliklerde 25. Haftalara kadar ayda 1 gidiliyor. Bende ayda bir gittim hepNormal kontrol için 2 haftada bir muane ya 1 ay çok uzun diye demiştim ama bnm de 12 haftalikta kız gibi kız çıktı 16 kesin kız demişti
Aynen katiliyorum banada hep erkek dendi kesin olmamak kaydiyla 17. Haftamda kiz oldugunu ogrendim o haftalarda kiz erkek cikintisi oldugu icin doktorlar kesin demezBu haftalarda yanılmalar çok olur hem çevremde hem bu forumda 12 haftalarda yapılan tahminlerin yanlış çıktığı çok oldu. Bana da birkaç gün arayla önce kız sonra erkek tahmini yapıldı 16.haftadaki kesin sonucu bekleyeceğim.
Aynen katiliyorum banada hep erkek dendi kesin olmamak kaydiyla 17. Haftamda kiz oldugunu ogrendim o haftalarda kiz erkek cikintisi oldugu icin doktorlar kesin demez
Size kesin erkek pipisi var gbisinden soyledimi peki yoksa erkek gb falan mi dedi bende kesin degil ama erkek gb denmistiAyy bana ışık oldunuz genelde herkes erkeğin değişmeyeceğini söylüyor sağlıklı olması en önemlisi ama bir kızım olsun çok istiyorum
Evet kesinlikle öyle işin ehli yılların doktorları bile erken haftalarda yanlış tahminler verebiliyor. Sağlıklı olsunlar da.Aynen katiliyorum banada hep erkek dendi kesin olmamak kaydiyla 17. Haftamda kiz oldugunu ogrendim o haftalarda kiz erkek cikintisi oldugu icin doktorlar kesin demez
Kesin değil ama erkek gibi dediSize kesin erkek pipisi var gbisinden soyledimi peki yoksa erkek gb falan mi dedi bende kesin degil ama erkek gb denmisti
Ozman kesin erkek diyemeyiz dedigim gbi banada erkek gbi iki doktor dedi ve sonra kiz oldugunu ozelde ogrendimKesin değil ama erkek gibi dedi
Eki Görüntüle 3158236 merhaba hanımlar 15 haftalık gebeyim bu gün kontrolde %70 kız dedi doktorum sizcede kiz mi❤❤❤ degisirmi
Canım banada 12. Haftada erkek gibi demişti doktorum 17. Haftadayım başka bir doktor kontrolde %80 kız gibi ama çıkıntı da var biraz daha büyüsün dedi netleşmesi için kafam karıştı oluyor yaniMerhaba hanımlar 11+1 hamileyim bugün doktora gittim ve bebeğin cinsiyetinde tahminde bulundu erkek dedi ben kız hissediyorum erkek bebekte yanılma payı olur mu 16 hastalıkken bir daha çağırdı net o zaman belli olur dedi sizde tahminde bulunsanız Eki Görüntüle 3156208
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?