• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini belirtileri

kadnce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
18
5
1
26
Bebeğin cinsiyetini önceden tahmin edebilenler tahmini tutanlar , ve belirtilerini bilenler yazabilirmi

benim kese kayık gibiydi hep. hiç mide bulantısı yasamadım. bir de karnımın sekline göre herkes kesin erkek olacak demişti.. ben de ilk gebeliği öğrendiğimde erkek hissetmiştim zaten ama kız istiyordum 😂😂 erkek oldu 😂

benim kese kayık gibiydi hep. hiç mide bulantısı yasamadım. bir de karnımın sekline göre herkes kesin erkek olacak demişti.. ben de ilk gebeliği öğrendiğimde erkek hissetmiştim zaten ama kız istiyordum 😂😂 erkek oldu 😂
Hayırlısı olsun benim iki erkek var üçüncüsü merak ediyorum daha yeni benimki keseye dikkat etmedim yarın bakarım😁

Bebeğin cinsiyetini önceden tahmin edebilenler tahmini tutanlar , ve belirtilerini bilenler yazabilirmi
Bende belirtiler aşerme türlerinden erkek hissediyordum 3 aylıkken doktorum kemik yapısı kıza benziyor dedi şaşırmıştım bugün gittim 16 haftalık erkek dedi
Tahminlerimde kalp atış hızı vardı 60 dı 140 ın altı olursa erkek diyorlardı o doğru çıktı bide kesemde tam yuvarlak değildi

Eklentiler

• IMG_3692.jpeg
    IMG_3692.jpeg
    100,7 KB · Görüntüleme: 3
Back