Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben keseden tahmin etmiştim 2 çocuğuma da ikiside çıkmıştıBebeğin cinsiyetini önceden tahmin edebilenler tahmini tutanlar , ve belirtilerini bilenler yazabilirmi
Keseleri nasıldı kaç haftalıktı o zamanBen keseden tahmin etmiştim 2 çocuğuma da ikiside çıkmıştıtahmin ettiklerim hep çıktı yani
Kesesi yuvarlaktı kızımın doğru tahminde bulundum yani. Küçüktü 5 6 haftaKeseleri nasıldı kaç haftalıktı o zaman![]()
Yaa baya erken öğrenmişsiniz . Teşekkür ederimKesesi yuvarlaktı kızımın doğru tahminde bulundum yani. Küçüktü 5 6 hafta
Hayırlısı olsun benim iki erkek var üçüncüsü merak ediyorum daha yeni benimki keseye dikkat etmedim yarın bakarımbenim kese kayık gibiydi hep. hiç mide bulantısı yasamadım. bir de karnımın sekline göre herkes kesin erkek olacak demişti.. ben de ilk gebeliği öğrendiğimde erkek hissetmiştim zaten ama kız istiyordumerkek oldu
![]()
Bende belirtiler aşerme türlerinden erkek hissediyordum 3 aylıkken doktorum kemik yapısı kıza benziyor dedi şaşırmıştım bugün gittim 16 haftalık erkek dediBebeğin cinsiyetini önceden tahmin edebilenler tahmini tutanlar , ve belirtilerini bilenler yazabilirmi
Benimkinide tahmin edermisinBen keseden tahmin etmiştim 2 çocuğuma da ikiside çıkmıştıtahmin ettiklerim hep çıktı yani
Benim ki nedir sizce?Ben keseden tahmin etmiştim 2 çocuğuma da ikiside çıkmıştıtahmin ettiklerim hep çıktı yani
Benim kine de bakarmisinizBen keseden tahmin etmiştim 2 çocuğuma da ikiside çıkmıştıtahmin ettiklerim hep çıktı yani
Benim sıkar gebelikmiş ultrasondan iki gün sonra aldılarBende belirtiler aşerme türlerinden erkek hissediyordum 3 aylıkken doktorum kemik yapısı kıza benziyor dedi şaşırmıştım bugün gittim 16 haftalık erkek dedi
Tahminlerimde kalp atış hızı vardı 60 dı 140 ın altı olursa erkek diyorlardı o doğru çıktı bide kesemde tam yuvarlak değildi
Yaaaa ilkkez duydum böyle bişey çok geçmiş olsunBenim sıkar gebelikmiş ultrasondan iki gün sonra aldılarerkeğe benziyordu kesesi
Yaa ne guzel bizede tahminde bulunurmusunuzBen keseden tahmin etmiştim 2 çocuğuma da ikiside çıkmıştıtahmin ettiklerim hep çıktı yani
Kız geçti içimdenYaa ne guzel bizede tahminde bulunurmusunuz![]()
Haha tahminine inanılmaz sevındım inş dogru çıkarKız geçti içimdensağlıkla gelsin
Canım tahminde bulunurmusunKız geçti içimdensağlıkla gelsin
Yaaa inşallah oğullardan sonra inşallah kızı yakalarsınHaha tahminine inanılmaz sevındım inş dogru çıkariki oğluşum var
sağlıkla ınşaAllah çok teşekkur ederim