- 30 Ağustos 2022
- 177
- 76
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek mi acaba ☺Eki Görüntüle 3164458
Kızlar tahminlerinizi bekliyorum 10+1 bakalım tahminleriniz ne olacak merakla bekliyorum kızlar bide benim gibi kisti olanda varmı doktor takip edeceğiz şuan birşey yapamayız dedi bu konuda tecrübesi olan varsa yazarsa çok çok mutlu olurum
Ya öylemi hissettiniz bilmiyorum ki ben kız hissediyorum çok heyecanlıyım ne olacak oğlum mu kızım mı o yüzden sabırsızımErkek mi acaba ☺
Teşekkür ederim bakalım öğrendiğimde burayada yazacağımBana erkek gbi geldi saglicakla gelsin bebis
Saglıkla gelsin ☺Ya öylemi hissettiniz bilmiyorum ki ben kız hissediyorum çok heyecanlıyım ne olacak oğlum mu kızım mı o yüzden sabırsızım
Teşekkür ederimSaglıkla gelsin ☺
üç çizgi var sanki kız gibi geldi bana da
Yaaa bende kız hissediyorum dediğim gibi ama sağlıklı hayırlı evlat olsunda inş heyecanla bekliyorum öğrenir öğrenmez burada paylaşacağımüç çizgi var sanki kız gibi geldi bana da
Hayırlısı olsun inş bakalım bende kız hissediyorumüç çizgi var sanki kız gibi geldi bana da
Teşekkür ederim
Bende koz diyorumama tabi sağlıklı olsunYaaa bende kız hissediyorum dediğim gibi ama sağlıklı hayırlı evlat olsunda inş heyecanla bekliyorum öğrenir öğrenmez burada paylaşacağım
Kız bence. Öğrendiniz miKızlar sizce