- 5 Şubat 2021
- 58
- 15
- 18
- 30
- Konu Sahibi mother father
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12+1burda teşekkür ederimKıza benziyor.Hayırlısı olsun inşallah kaç haftalık.
Teşekkür ederim sağlıkla dünyaya gelsinler yeterli benim ki biraz merakvalla kıza benziyor yani içimden öyle geldi,benim 17 haftlaık oldu hala belli değil,bacaklarını açmıyor:))
Belli olunca haberini bekliyorum :)12+1burda teşekkür ederim
Kesinlikle haber vereceğim:)Belli olunca haberini bekliyorum :)
Hadi bakalım inşallah :)evet canım bende çok merak ediyorum ama uyuşuk sanırım hareket etmiyor:) artık renki ultrasyonda belli olur
Merhaba öncelikle dün öğrendim bebeğimin cinsiyetini erkek bir bebek yorumunuz için teşekkür ederim :)Belli olunca haberini bekliyorum :)
Hayırlısı olsun inşallah darısı başıma benimde :)Merhaba öncelikle dün öğrendim bebeğimin cinsiyetini erkek bir bebek yorumunuz için teşekkür ederim :)
Sağolun inşallah sizlerde yaşayın bu duyguyu :)Hayırlısı olsun inşallah darısı başıma benimde :)
Amin hamilelerin duası kabul olurmuş :)Birde birşey sorabilirmiyim.Çin takvimi muhabbetine göre bebeğinizin cinsiyeti doğru mu diye hiç baktınız mı? Yani sizde tuttumu diye merak ettim çevremdeki insanlarda tutmuş genel olarak ta. :)Sağolun inşallah sizlerde yaşayın bu duyguyu :)