İnşallah canım bir kızım var bir de oğlum olsun çok istiyorum tabi önce önemli olan sağlıklı olması doktor kıza benzetti ama 12 hafta çok erken daha dedi bir de sizlerden yorum almak istedim çok merak ediyor insanErkek gibi geldi bana
Sağlıkla gelsin inşallahİnşallah canım bir kızım var bir de oğlum olsun çok istiyorum tabi önce önemli olan sağlıklı olması doktor kıza benzetti ama 12 hafta çok erken daha dedi bir de sizlerden yorum almak istedim çok merak ediyor insan
Çok teşekkür ederim cevapladığın için gördüğüm kadarıyla anlayanlar var ama yeniyim daha inşallah benimkini de yorumlarlarSağlıkla gelsin inşallah
Ben pek anlamıyorum ama sanki çıkıntı var gibi geldi o yüzden az hislerim az gördüğüm kadarıyla erkek diye yorumladim
2 Şubat 2000 doktor da sanki kıza benziyor dedi ama 12 haftalık kesin midir acabadoğum tarihin nedir Çin takvimine de bakalım, bu arada kese teorisine göre erkek ama bana kız gibi geldi
Erkeğe benziyor ama hayırlı olsun sağlıkla gelsinKızlar 12+5 hamileyim bana da cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz daha yeniyim burdada inşallah doğru açabilmişimdir konuyu
İnşallah tabi önceliğim sağlıklı olması ama bir kızım var bi de oğlum olsun çok isterim doktor kıza benziyor ama çok erken net birsey demek için dedi cinsiyet değişir mi bilmiyorumErkeğe benziyor ama hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Hangi ay hamile kaldınız peki2 Şubat 2000 doktor da sanki kıza benziyor dedi ama 12 haftalık kesin midir acaba
Son adet tarihim 17 Temmuz temmuzHangi ay hamile kaldınız peki
Çin takvimine göre erkek çıkıyorSon adet tarihim 17 Temmuz temmuz
Çin takvimine göre erkek çıkıyor
kızım da tutmamıştı inşallah bu sefer tutarÇin takvimine göre erkek çıkıyorteşekkür ederim baktığınız için