Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bende öyle hissediyorum, inşallah doğru hissediyorumdur
Dimi kızçe gibi sağlıkla gelsin inşallahBana da kız gibi geldi
Bencede ya kız gibi, önce sağlıklı olsun tabiKıza benziyor
Kese yuvarlağımsı ya kız gibi sanki benim kesem daha da yuvarlak Çin takvimimizde hesaplayınCinsiyet tahmini bekliyorum teyzoşlar
KızEki Görüntüle 3491898 bana da bakabilir misiniz?
Bugün öğrendim kızmışBen erkek diyorum:)
Merhaba ben öyle cinsiyet tahminlerinden anlamam ama görünce içimden kız geçti rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinCinsiyet tahmini bekliyorum teyzoşlar
Bence kız yiğenimde kız oldu aşırı benziyor duruşlarıEki Görüntüle 3491898 bana da bakabilir misiniz?
Amin sağolunnnMerhaba ben öyle cinsiyet tahminlerinden anlamam ama görünce içimden kız geçti rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Ben erkek diyorum:
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin hala öğrenemedik, 9 kasımda gideceğiz tam 16. Haftada bakalımMerhaba ben öyle cinsiyet tahminlerinden anlamam ama görünce içimden kız geçti rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Canım öğrenebildin mi bilmiyorum ama kız gibi içime his geldiKızlar bana da tahmin de bulunabilir misiniz ? İlk erkek denildi sonra kız kafamız karıştı . İki ultrasyon resmini de ekliyorum buraya .