• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini alabilir miyim?

Whiteandblue

Kûn fe yekûn🙏
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
14.445
8.143
448
Arkadaşlar merhaba, bebeğinin usg resimleri aşağıda. Dr onikide erkeğe benziyor gibi ama değil dedi. Cinsiyet konusunda kendisine hic güvenmiyorum çünkü ikinci oğluma da o haftada kız demişti. Dun kontrolde bebeğim bacaklarını kapatmış arası görünmüyordu. Dr tahminde bulunamadi . tabi biz çok merak ediyoruz. Çok değişik bir pozisyondaydi namaz kılar gibi. Bardas kurmuş dik duruyor arada da eğilip kalkıyordu. Sizce nedir cinsiyetimiz ve bu pozisyondan ne zmn çıkar başına gelen var mi?

Eklentiler

• IMG-20180212-WA0008.jpeg
    IMG-20180212-WA0008.jpeg
    20,4 KB · Görüntüleme: 298
Bilimsel filan değerlendirmiyorum görünmüyorda zaten ama kız gibi sanki :) hangisini istiyorsunuz bilmiyorum ama kafa yapısı daha yuvarlak gibi duruyor bana kız gibi geldi

Önce sağlıklı ve hayırlı evlat tanı ki en başı. İki oğlum var Rabbim nasip ederse bir kızımiz olsun istiyoruz. Hayırlısı hakkımızda inşallah. Erkekler bacak arası dolu olduğu için bardas kuramazmis. Kızlar kendini saklarmis. Bilmiyorum bilimselliği nedir iki oğlum da hep açıktı bacaklar boyle bir duruş ilk defa gördüm.inşallah kızdır.

Önce sağlıklı ve hayırlı evlat tanı ki en başı. İki oğlum var Rabbim nasip ederse bir kızımiz olsun istiyoruz. Hayırlısı hakkımızda inşallah. Erkekler bacak arası dolu olduğu için bardas kuramazmis. Kızlar kendini saklarmis. Bilmiyorum bilimselliği nedir iki oğlum da hep açıktı bacaklar boyle bir duruş ilk defa gördüm.inşallah kızdır.
Aynen kızlar saklıyor genelde geç gösteriyorlar ama anatomik yapı olarak kafa kemik yapıları erkeklere göre daha oval ben o yüzden kıza benzettim. Allah gönlünüze göre sağlıklı bir evlat nasip etsin..

bizde iki gun once doktora gittik bebis 12 hafta 5 gunluk basi asagida totosu yukardaydi sirti donuktu doktor kiz dedi ama kesin degil falan dedi kafam karisti ya benimkinin pozosyonuda bi garip

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    46,9 KB · Görüntüleme: 58
Back