- 30 Mart 2024
- 196
- 33
- 13
- Konu Sahibi Gunesimmm21
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl anlaşılıyor ya doktor erkek olabilir dediBence kız
Bende kız hissediyorumBence kız
Ben kafa yapısına göre baktım canım bebişin kafası daha yuvarlak gözüküyor. Mesela bebeğimin 11+3 Ken fotoğrafını koyucaö kafa yapısı daha farklı o şekilde olan erkek oluyor diyorlar ki bende erkek hissediyorum. Ama Allah'tan ne gelirse hepsine çok şükür sağlıkla gelsinler bebişlerimizNasıl anlaşılıyor ya doktor erkek olabilir dedi
İnşallah Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinYa
Ben kafa yapısına göre baktım canım bebişin kafası daha yuvarlak gözüküyor. Mesela bebeğimin 11+3 Ken fotoğrafını koyucaö kafa yapısı daha farklı o şekilde olan erkek oluyor diyorlar ki bende erkek hissediyorum. Ama Allah'tan ne gelirse hepsine çok şükür sağlıkla gelsinler bebişlerimiz
Evet canım daha erken bence 16 haftalıkken git o zaman net belli olurİnşallah Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende kız hissediyorum bide 13 hafta çok erken birden erkek dedi bakalım hayırlısı inşallah
İnşallah öyle yapacam 1 ay sonra tam gidecemEvet canım daha erken bence 16 haftalıkken git o zaman net belli olur
Hayırlısı diyelim o zamanBence erkek çünkü kafa yuvarlak değil oval
İnşallah canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahİnşallah öyle yapacam 1 ay sonra tam gidecem
Amin inşallahİnşallah canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Evet canım daha erken bence 16 haftalıkken git o zaman net belli olur
Sanki kız gibi geldi bana tahmin sadeceArkadaşlar cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı acaba 13+3 haftalık Eki Görüntüle 3528110
Hayırlısı inşallah birdaha gittiğim zaman netleşecek inşallah o zaman yazarım buraya daSanki kız gibi geldi bana tahmin sadece
Merhaba 11+2 haftalık bana da cinsiyet yorumlayabilir misiniz acaba rica etsem?Bence erkek çünkü kafa yuvarlak değil oval
Merhaba 11+2 haftalık bana da cinsiyet yorumlayabilir misiniz acaba rica etsem?Bence kız
Anlıyorsaniz benimkine de bakarmisiniz aceba rica edersemSanki kız gibi geldi bana tahmin sadece
Kiz gibi tahmin sadeceAnlıyorsaniz benimkine de bakarmisiniz aceba rica edersem