Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben kafa yapısına göre baktım canım bebişin kafası daha yuvarlak gözüküyor. Mesela bebeğimin 11+3 Ken fotoğrafını koyucaö kafa yapısı daha farklı o şekilde olan erkek oluyor diyorlar ki bende erkek hissediyorum. Ama Allah'tan ne gelirse hepsine çok şükür sağlıkla gelsinler bebişlerimiz
Ya
Ben kafa yapısına göre baktım canım bebişin kafası daha yuvarlak gözüküyor. Mesela bebeğimin 11+3 Ken fotoğrafını koyucaö kafa yapısı daha farklı o şekilde olan erkek oluyor diyorlar ki bende erkek hissediyorum. Ama Allah'tan ne gelirse hepsine çok şükür sağlıkla gelsinler bebişlerimiz
İnşallah Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende kız hissediyorum bide 13 hafta çok erken birden erkek dedi bakalım hayırlısı inşallah
İnşallah Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende kız hissediyorum bide 13 hafta çok erken birden erkek dedi bakalım hayırlısı inşallah