Erkek miMerhaba arkadaslar 13+3 haftalığım ama cinsiyeti hala öğrenemedik doktor 16. Haftada net söylemek istiyorum dedi. Sizin bir tahmininiz var mı acaba?
erkek gibi geldi bana kuzucum sağlıkla gelsin inşMerhaba arkadaslar 13+3 haftalığım ama cinsiyeti hala öğrenemedik doktor 16. Haftada net söylemek istiyorum dedi. Sizin bir tahmininiz var mı acaba?
Ayın 27sinde öğrenicem. Tahminlerden öyle gözüküyorErkek mi
Çok sağol canım amin inşallaherkek gibi geldi bana kuzucum sağlıkla gelsin inş
Erkek gibi duruyor. Bizim de benzerdi, tahminen erkek dedi ama 16. haftada bacaklarını asla açmadığı ve arada kordon olduğu için göremedikMerhaba arkadaslar 13+3 haftalığım ama cinsiyeti hala öğrenemedik doktor 16. Haftada net söylemek istiyorum dedi. Sizin bir tahmininiz var mı acaba?
Kaçıncı haftadasınız şuan peki 16 dada öğrenemediniz yaniErkek gibi duruyor. Bizim de benzerdi, tahminen erkek dedi ama 16. haftada bacaklarını asla açmadığı ve arada kordon olduğu için göremedik
17+1 olduk bugn. Geçtiğimiz salı randevumuz vardı ama asla göremedik. 2 ayrı doktor baktı, belki 20 dk falan uğraştılarKaçıncı haftadasınız şuan peki 16 dada öğrenemediniz yani
Bol bol çikolata yiyip gidin bana doktorum öyle dedi bende 2 hafta sonra yiyip öyle gidicem17+1 olduk bugn. Geçtiğimiz salı randevumuz vardı ama asla göremedik. 2 ayrı doktor baktı, belki 20 dk falan uğraştılarben de inat etmemeye karar verdim yakında detaylıya giricem, elbet öğreniriz
Evet evet bir daha ki sefer için bana da tembihlediBol bol çikolata yiyip gidin bana doktorum öyle dedi bende 2 hafta sonra yiyip öyle gidicemelbet öğrenicez ama işte merak dayanamıyoruz
Sağol canım benim insallahAllah gönlünüze göre versin sağlıkla bana kız gibi
Geldi anlamam ama içimden öyle geçti❤
Sağlıkla dogsunAyın 27sinde öğrenicem. Tahminlerden öyle gözüküyor
Erkekkk :)Merhaba arkadaslar 13+3 haftalığım ama cinsiyeti hala öğrenemedik doktor 16. Haftada net söylemek istiyorum dedi. Sizin bir tahmininiz var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?