Cinsiyet tahmini 13+3 🫶🏻

4mira2

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
205
190
23
26
Merhaba arkadaslar 13+3 haftalığım ama cinsiyeti hala öğrenemedik doktor 16. Haftada net söylemek istiyorum dedi. Sizin bir tahmininiz var mı acaba?

Eklentiler

• 931D024C-1D7A-468B-ABA1-B530436FFE11.jpeg
    94,8 KB · Görüntüleme: 137
Merhaba arkadaslar 13+3 haftalığım ama cinsiyeti hala öğrenemedik doktor 16. Haftada net söylemek istiyorum dedi. Sizin bir tahmininiz var mı acaba?
Erkek gibi duruyor. Bizim de benzerdi, tahminen erkek dedi ama 16. haftada bacaklarını asla açmadığı ve arada kordon olduğu için göremedik

Kaçıncı haftadasınız şuan peki 16 dada öğrenemediniz yani
17+1 olduk bugn. Geçtiğimiz salı randevumuz vardı ama asla göremedik. 2 ayrı doktor baktı, belki 20 dk falan uğraştılar ben de inat etmemeye karar verdim yakında detaylıya giricem, elbet öğreniriz

17+1 olduk bugn. Geçtiğimiz salı randevumuz vardı ama asla göremedik. 2 ayrı doktor baktı, belki 20 dk falan uğraştılar ben de inat etmemeye karar verdim yakında detaylıya giricem, elbet öğreniriz
Bol bol çikolata yiyip gidin bana doktorum öyle dedi bende 2 hafta sonra yiyip öyle gidicem elbet öğrenicez ama işte merak dayanamıyoruz

Allah gönlünüze göre versin sağlıkla bana kız gibi
Geldi anlamam ama içimden öyle geçti❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…