- 30 Nisan 2024
- 47
- 23
- 25
-
- Konu Sahibi egeligelin
Allah razı olsun amin inşallahOğlumun kesesıne benzettim...Sağlıkla gelsin
Ay teşekkür ederimBana da erkek gibi geldii
Hahahsha belki çıkmamıştırAy teşekkür ederimhiç mi öne çıkmadı konu kimse tahminde bulunmadı sizden başka
Küçük deyip duruyorlar görüyorlardır mutlaka tabi ama garanti olsun diye 16. Hafta için bekletiyorlarHahahsha belki çıkmamıştırdoktorlar tahmin de bulunmuyo mu benimkiler hemen tahminlerini söyledilerr
Çok merak ediyosanız özele gidin bence orada tahminde bulunuyolarKüçük deyip duruyorlar görüyorlardır mutlaka tabi ama garanti olsun diye 16. Hafta için bekletiyorlar
Dün doktorum %90 erkek dedi, başka bir doktor daha gördü o da ben erkek gördüm dedi. Gerçekten bildinizOğlumun kesesıne benzettim...Sağlıkla gelsin
Sağlıkla gelsin bebeğinizDün doktorum %90 erkek dedi, başka bir doktor daha gördü o da ben erkek gördüm dedi. Gerçekten bildiniz
Yorumlarmisiniz benimkini de :)Oğlumun kesesıne benzettim...Sağlıkla gelsin
Sizinkini de erkeğe benzettim sağlıkla gelsinYorumlarmisiniz benimkini de :)
Erkekmerhaba arkadaşlar bebeğim tam 12 hafta 5 günlük. Koca 3 ayı geride bıraktık 4. Ayın içindeyiz inşallah :)
Miniğimin bir görüntüsünü koysam tecrübeli annelerimiz veya bilenlerimiz yorum yapabilir mi acaba tahminde bulunalım :))))) bilmiyorum belli mi gösteriyor mu ama
Evet erkekmiş 2 doktor gördü erkek dedi ikisi de sağlıkla gelsin tüm miniklerimiz teşekkür ederim yorumunuz için
Teşekkür ederim insallahSizinkini de erkeğe benzettim sağlıkla gelsin