Cinsiyet tahmini 12+ 3

Buda renkli ultrason resmimiz burdada 13+2 günlük ben anne olarak tahminimi bulamadım

saglikla gelsin insallah ben tahmin yapamam ama benim doktorum 13. haftada cinsiyeti soylemisti size soylemedi mi acaba

saglikla gelsin insallah ben tahmin yapamam ama benim doktorum 13. haftada cinsiyeti soylemisti size soylemedi mi acaba
Cinsiyet partisi yapacağımız için tahminim var dedi sadece kesin net olması için 16 cı haftayı beklememizi istedi parti için bende sabırsızlanıyorum ilk gebelik olunca

Cinsiyet partisi yapacağımız için tahminim var dedi sadece kesin net olması için 16 cı haftayı beklememizi istedi parti için bende sabırsızlanıyorum ilk gebelik olunca
bana da oyle demisti %80 kiz gibi duruyor dedi degismedi sonra 25. haftadayim

bana da oyle demisti %80 kiz gibi duruyor dedi degismedi sonra 25. haftadayim
Yaaa ayyy ne güzel hayırlısıyla rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben tahminden parti yapsak olur mu dedim yapmayın dedi doktorum özele gidiyorum bekleyin dedi ama çoğu kişinin benim haftalarda belli oluyor kesin

ya bisey diyim mi bizim iki tanidigin da kiz demislerdi 5. ayda erkek dediler ben o yuzden detayli ultrasonda net bi sekilde gorene kadar emin olamadim siz doktorunuzu dinleyin kesin su cinsiyeti dedigi anda oyle yapin

ya bisey diyim mi bizim iki tanidigin da kiz demislerdi 5. ayda erkek dediler ben o yuzden detayli ultrasonda net bi sekilde gorene kadar emin olamadim siz doktorunuzu dinleyin kesin su cinsiyeti dedigi anda oyle yapin
bi bildiği var ozmn doktorumun yoksa niye yapmayın desin bize 2 hafta sonra kesin olacak inş ozmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…