Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neye göre tahmin ettiniz kalp atış hızına göre miKız bebeğin
Neye göre tahmin ettiniz kalp atış hızına göre mi hayır bebek kıza benziyor uzanarak başı önde erkekler başı dizisine bakarak ekrek oluyor
İlk ultrason fotoğrafında kese yuvarlaksa kız, uzun bi formdaysa erkek diyolar genelde. İlk kağıdınıza bi bakın olmadı11 hafta 1 günlük hamileyim cinsiyet tahmini yapabilen var mı çok heyecanlıyımbugün kalp atış hızı da 136 çıktı
O zaman kese fasülye şeklindeydiİlk ultrason fotoğrafında kese yuvarlaksa kız, uzun bi formdaysa erkek diyolar genelde. İlk kağıdınıza bi bakın olmadı
MaşaAllah, Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah11 hafta 1 günlük hamileyim cinsiyet tahmini yapabilen var mı çok heyecanlıyımbugün kalp atış hızı da 136 çıktı
Ederim tabi allahım inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahhMaşaAllah, Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllahbence erkek, herhangi bir bilgim yok sadece içime öyle doğdu
Hamile duası kabul olur, bana da dua eder misiniz? Bata 4 gün var
![]()
O zaman ben erkek diyorumO zaman kese fasülye şeklindeydi![]()
Doktorum 1 ay sonraya randevu verdi bakalım ne olacakO zaman ben erkek diyorumhayırlısı olsun sağlıkla büyüsün
![]()
Öğrendin mi canımDoktorum 1 ay sonraya randevu verdi bakalım ne olacak![]()
İnşallah 3 güne öğrenmeye gidicemÖğrendin mi canım
Hayırlı olsun canım benimKızım olacakmış![]()
Kız gibi canımKızlar benimkinide tahmin eder misiniz çok merak ediyorum 12 haftalık
Benim kine de bakar mısınKız bebeğin