- 12 Eylül 2022
- 60
- 8
- 16
- 28
- Konu Sahibi Nurdurusultan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil anlaşılıyorKız bebek canim
Kafa yapısi ve nubu canım nub u eğik kız derler hayırlısı inşallah sağlıkla alın ogrendiginizde etiketlermisinizNasil anlaşılıyor
İnşallah öğrendigimde yazarimKafa yapısi ve nubu canım nub u eğik kız derler hayırlısı inşallah sağlıkla alın ogrendiginizde etiketlermisiniz
Kız bebek gibi nubu kız ama kese çok farklı geldi bana kesede erkek kesesine benziyor ama nub teorisi yüzde 90 çıkar derler hayırlısı olsun inşallahRica etsem bunu da yorumlar misin
Benim bebeğimi de yorumlar mısınız?Kafa yapısi ve nubu canım nub u eğik kız derler hayırlısı inşallah sağlıkla alın ogrendiginizde etiketlermisiniz
Kız bebek canımBenim bebeğimi de yorumlar mısınız?
Teşekkür ederim. Doktor kız gibi ama üstten görmedim. Alt popo tarafından boş dedi.Kız bebek canım
Yeni ultrason ekledim rica etsem yorumlar mısınızKız bebek canım
Allah isteyen herkese nasip etsin ikisinide tattirsin insallah benimde bir kızım var şimdi hamileyim 14 haftalık cinsiyeti ogrenekedik erkek istiyoruz ama nasip herşey ben bı kendi ultrasonlarimi bulamıyorum çünkü hep sırtı dönük anlayamıyorum kafa yapısı sadece erkeğe benziyor benim ama sırtı dönük olduğu için çözemedim dahaİkinci attığımız doğru çıktı bugün arkadaşim giti ultrasonda doktor kız demiş ilki benim kızım var bunun da erkek olmasını isterdim rabbim iki nimetende tatirsin artık kısmet sağlıklı olsunda
Vallahi kıza benzetiyorum canım kafası duruşu falannama rabbim gönlünden geçeni kaçağına versin inşallah sadece tahmin ediyorum ben erkek te olabilir belli olmaz sonuçta rabbim veriyorTahminde bulunabilir misniz
Yeni ultrason ekledim rica etsem yorumlar mısınız
Rabbim sağlıkla versin inşallahAllah isteyen herkese nasip etsin ikisinide tattirsin insallah benimde bir kızım var şimdi hamileyim 14 haftalık cinsiyeti ogrenekedik erkek istiyoruz ama nasip herşey ben bı kendi ultrasonlarimi bulamıyorum çünkü hep sırtı dönük anlayamıyorum kafa yapısı sadece erkeğe benziyor benim ama sırtı dönük olduğu için çözemedim daha
Hayırlısı kızı olan erkek istiyor oğlu olan kız istiyor rabbim hayırlısıni versinRabbim sağlıkla versin inşallah
Kızımla kesesi farklı olduğu için farklı gibi geldi ama bilmiyorumHayırlısı kızı olan erkek istiyor oğlu olan kız istiyor rabbim hayırlısıni versin
Amin Allah gönlünüzden geceni nasip etsin inşallah erkek tır sonuçlanınca yazarmisinizKızımla kesesi farklı olduğu için farklı gibi geldi ama bilmiyorum