- 26 Mart 2019
- 47
- 29
- 8
- 30
- Konu Sahibi Mutluluklaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da öyle geldi aminnn teşekkür ederimErkek sanırımrabbim kucağına almayı da nasip etsin
![]()
Canim seninki tahmin icib biraz daha büyümesi lazimKizlar karindan usg banada yorum yaparmisiniz 7+3gunluguz Eki Görüntüle 2273138
Canım ben biraz büyüttüm 11haftalik olduk Acaba şimdi yorum yapabilir misinCanim seninki tahmin icib biraz daha büyümesi lazimsağlıkla gelsin ins
Canım ben biraz büyüttüm 11haftalik olduk Acaba şimdi yorum yapabilir misin
Erkek gibisaglkla kucagna al insallah
Canlar banada yorum yapin lutfennErkek sanırımrabbim kucağına almayı da nasip etsin
![]()
Aay bilemedim yaaa kiz gibiCanlar banada yorum yapin lutfenn
1 kizim var buda erkek olsun cok istedim ama 4 tahminin 2si kiz 2 si erkek sen hangi teoriye gore benzettin canmAay bilemedim yaaa kiz gibi![]()
Sana bisi diyimmi hicbi teoriden anlamiyorum. Sadce goruntu olrk ve hisettgmi soylyorm. Kizin narinligini gordm sanki. Oyle yani bise bildigimdendegil.1 kizim var buda erkek olsun cok istedim ama 4 tahminin 2si kiz 2 si erkek sen hangi teoriye gore benzettin canm
Aminn sagol canim tesekkur ederim yorumun icin hakkimizda hayirlisi neyse o olsun InsallahSana bisi diyimmi hicbi teoriden anlamiyorum. Sadce goruntu olrk ve hisettgmi soylyorm. Kizin narinligini gordm sanki. Oyle yani bise bildigimdendegil.
Gerci kendimde de erkek hisedyrdm doktor bi ihtimal kiz dedi. Kismet sagkli olsublar insallah.
Aamin kyzum Allah gonlundekini versin insallah.Aminn sagol canim tesekkur ederim yorumun icin hakkimizda hayirlisi neyse o olsun Insallah