Gebeliğe Hazırlık Cinsiyet öğrenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yonca kanms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
18
2
86
26
Merhaba bu ay hamile kaldim büyük ihtimalle 4 haftalık acaba cinsiyeti nasıl öğrenebilirim yöntemleri varmıdır ?

Kiz daha hic bisi belli değilken o bence imkansiz öğrenmek ancak iyi bi doktora gidip genlere fln baktirmal lazım daha cokkkkk erkenn

Merhaba bu ay hamile kaldim büyük ihtimalle 4 haftalık acaba cinsiyeti nasıl öğrenebilirim yöntemleri varmıdır ?

Daha bebiş bile değil o hücre annesi Acele etme sağlıklı olsunda en erken 10. Haftada tahmin yapmaya başlıyorlar doktorlar. 10. Haftada genital organlar ultrasonda tespit edilecek boyutta olmuyor kemik yapısına bakarak tahminde bulunuyorlar. Ben 17. Haftadayım hala öğrenemedim Hayırlısı olsun

Daha bebiş bile değil o hücre annesi Acele etme sağlıklı olsunda en erken 10. Haftada tahmin yapmaya başlıyorlar doktorlar. 10. Haftada genital organlar ultrasonda tespit edilecek boyutta olmuyor kemik yapısına bakarak tahminde bulunuyorlar. Ben 17. Haftadayım hala öğrenemedim Hayırlısı olsun

Yaaa annelerin en güzel telaşı. Daha yolun çok basindasiniz . Böyle şeylere itibar etmeyin ben itibar ettim siz etmeyin bir çok belirtiyor göre kız bebekti Dr ilk kontrolde kıza benziyo dedi biz çiçek beklerken uğur böceği çıktı
Sağlıklı sıhhatli olsun meleğiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…