Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha bebiş bile değil o hücre annesi Acele etme sağlıklı olsunda en erken 10. Haftada tahmin yapmaya başlıyorlar doktorlar. 10. Haftada genital organlar ultrasonda tespit edilecek boyutta olmuyor kemik yapısına bakarak tahminde bulunuyorlar. Ben 17. Haftadayım hala öğrenemedim Hayırlısı olsun
Daha bebiş bile değil o hücre annesi Acele etme sağlıklı olsunda en erken 10. Haftada tahmin yapmaya başlıyorlar doktorlar. 10. Haftada genital organlar ultrasonda tespit edilecek boyutta olmuyor kemik yapısına bakarak tahminde bulunuyorlar. Ben 17. Haftadayım hala öğrenemedim Hayırlısı olsun
Yaaa annelerin en güzel telaşı. Daha yolun çok basindasiniz . Böyle şeylere itibar etmeyin ben itibar ettim siz etmeyin bir çok belirtiyor göre kız bebekti Dr ilk kontrolde kıza benziyo dedi biz çiçek beklerken uğur böceği çıktı
Sağlıklı sıhhatli olsun meleğiniz inşallah