Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba 23 haftalık hamileyim. 4 5 güne kadar kız diyorlardi. Şimdi erkek demeye basladilar erkeğe benziyor dediler bu şekilde yaşayan varmı erkek olsaydı daha önceden belli olmazmiydi tam emin de olamıyorlar ben anlamadım bu durumu
Kızlar merhaba 23 haftalık hamileyim. 4 5 güne kadar kız diyorlardi. Şimdi erkek demeye basladilar erkeğe benziyor dediler bu şekilde yaşayan varmı erkek olsaydı daha önceden belli olmazmiydi tam emin de olamıyorlar ben anlamadım bu durumu
Ben de yasadim aynı durumu 14 sene önceydi ama dr nerdeyse 7 aylık hamileyken en son kız demişti bir daha sormadık dr da söylemedi doğumda oğlum olunca şok olmuştuk
Banada 4 tane Dr falan kız dedi birtanesi anlattı göstere göstere şuan erkek dedi anlatana gittim olabilir böyle şeyler dedi erkek dedi morali bozuldu doktorunda acaba bebeğin pozisyonundan dolayimi