- Konu Sahibi derinbirtutku
-
Tek işe yarar yöntem ilişkinin yumurtlamadan ne kadar önce olduğu. Yumurtlama olduğu gün veya hemen sonrasında yani çatladığı gün falan olursa erkek. Ama yumurtlamadan 2-3 gün öncesinde olursa kız oluyor. En garanti yöntem bu. Tutmayan görmedim diyebilirim. Hatta ben yumurtlama günümü değerlendirdim ve bi önceki günü de. Kesin erkek olur diyordum. Öyle de oldu.Kızlar merhaba bende yaklaşık 6 aydır uğraşıyorum Fakat olmuyor bu süreçte duyduğum ilginç durumları size aktarmak istedim . Mesela en ilginci ilişkiden sonra soluna yatarsan erkek , sağına yatarsan kız olurmu. Bana bunu söyleyen ablam denemiş ve olmuş ona bunu söyleyende aynı taktikte olmuş yani şimdi düz yatında ne olacak ?Bunun dışında alt kirpiklerin karışıksa hamilesin düzse değilsin demekmiş. Her gün aynada kirpiklerime bakıyorum eşim bile bukadar çok bakmamıştır bana Hani bu tarz duyumlar aldınız mı hiç bilmiyorum ama böyle şeyler duymaktan sıkıldım bebeğim olsun artık bir an önce söle yap hamile kal şunu ye hamile kal yoruldum benden dualarınızı eksik etmeyin lütfen cuma mübarek gün teşekkür ederim.
Bunu ilk defa duydumTek işe yarar yöntem ilişkinin yumurtlamadan ne kadar önce olduğu. Yumurtlama olduğu gün veya hemen sonrasında yani çatladığı gün falan olursa erkek. Ama yumurtlamadan 2-3 gün öncesinde olursa kız oluyor. En garanti yöntem bu. Tutmayan görmedim diyebilirim. Hatta ben yumurtlama günümü değerlendirdim ve bi önceki günü de. Kesin erkek olur diyordum. Öyle de oldu.
Bana da inandırıcı gelmiyor ama hep söylenen şeyler bunlar. Benim neden olmuyor ya nedenSag sola yatma olayi hiic mantikli gelmiyor bana.
Yumurtlama gunu ve oncesi iliski kismi ise gayet mantikli geliyor.
Tam yumurtlama gunu iliskide oglusum oldu. Allahim omur versin
Canim stres yapma 6 ay cok uzun bir sure degil.Bana da inandırıcı gelmiyor ama hep söylenen şeyler bunlar. Benim neden olmuyor ya nedenYumurtlama döneminde hep değerlendiriyorum ama malesef bu gidişle olmayacak gibi
İnşallah canımCanim stres yapma 6 ay cok uzun bir sure degil.
Evliliginin tadini cikar, kafana takma.
En kisa surede olur insallah
Yabanci bir forum sitesinde okumustum, kadinin birinin sol yumurtaligi evliyken ve daha bebegi yokken alinmis ameliyatla.İnşallah canım
Benim de annemin sol yumurtalıgı alınmıştı, sonrasında ben oldum, sağdanYabanci bir forum sitesinde okumustum, kadinin birinin sol yumurtaligi evliyken ve daha bebegi yokken alinmis ameliyatla.
Daha sonra da 2 hamileliginden de kizi olmus. Soldan kiz sagdan erkek theorisi de cokmus oldu gozumde iyice
Kuzum bende cin takvimiyle herkese cinsiyyet soyluyorum kesin dogruda cikiyo ama tibb olarak oyle bisheyler yok neden sperma huceyreleri erkek ve dishi olarak 2 ye bolunur ve o kadar milyonlarla spermin icinden yalniz biri yumurta kabugundan iceri giriyor onun dishi ve erkek olmasini hickimse bilmiyor takmiyin boyle sheylereKızlar merhaba bende yaklaşık 6 aydır uğraşıyorum Fakat olmuyor bu süreçte duyduğum ilginç durumları size aktarmak istedim . Mesela en ilginci ilişkiden sonra soluna yatarsan erkek , sağına yatarsan kız olurmu. Bana bunu söyleyen ablam denemiş ve olmuş ona bunu söyleyende aynı taktikte olmuş yani şimdi düz yatında ne olacak ?Bunun dışında alt kirpiklerin karışıksa hamilesin düzse değilsin demekmiş. Her gün aynada kirpiklerime bakıyorum eşim bile bukadar çok bakmamıştır bana Hani bu tarz duyumlar aldınız mı hiç bilmiyorum ama böyle şeyler duymaktan sıkıldım bebeğim olsun artık bir an önce söle yap hamile kal şunu ye hamile kal yoruldum benden dualarınızı eksik etmeyin lütfen cuma mübarek gün teşekkür ederim.
Çift çizgi çıktığı gün mü yoksa silikleştiği gün mü olduSag sola yatma olayi hiic mantikli gelmiyor bana.
Yumurtlama gunu ve oncesi iliski kismi ise gayet mantikli geliyor.
Tam yumurtlama gunu iliskide oglusum oldu. Allahim omur versin
canim o saga sola yatmayi duymadimda kirpik olayini okumustum ve kendim kimyasal gecirdigimde gercekten öyleydi karisikti kirpiklerimKızlar merhaba bende yaklaşık 6 aydır uğraşıyorum Fakat olmuyor bu süreçte duyduğum ilginç durumları size aktarmak istedim . Mesela en ilginci ilişkiden sonra soluna yatarsan erkek , sağına yatarsan kız olurmu. Bana bunu söyleyen ablam denemiş ve olmuş ona bunu söyleyende aynı taktikte olmuş yani şimdi düz yatında ne olacak ?Bunun dışında alt kirpiklerin karışıksa hamilesin düzse değilsin demekmiş. Her gün aynada kirpiklerime bakıyorum eşim bile bukadar çok bakmamıştır bana Hani bu tarz duyumlar aldınız mı hiç bilmiyorum ama böyle şeyler duymaktan sıkıldım bebeğim olsun artık bir an önce söle yap hamile kal şunu ye hamile kal yoruldum benden dualarınızı eksik etmeyin lütfen cuma mübarek gün teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?