Gebeliğe Hazırlık Cinsiyet için :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

derinbirtutku

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
65
58
3
30
Eskişehir
Kızlar merhaba bende yaklaşık 6 aydır uğraşıyorum Fakat olmuyor bu süreçte duyduğum ilginç durumları size aktarmak istedim . Mesela en ilginci ilişkiden sonra soluna yatarsan erkek , sağına yatarsan kız olurmu. Bana bunu söyleyen ablam denemiş ve olmuş ona bunu söyleyende aynı taktikte olmuş yani şimdi düz yatında ne olacak ? :D Bunun dışında alt kirpiklerin karışıksa hamilesin düzse değilsin demekmiş. Her gün aynada kirpiklerime bakıyorum eşim bile bukadar çok bakmamıştır bana:D Hani bu tarz duyumlar aldınız mı hiç bilmiyorum ama böyle şeyler duymaktan sıkıldım bebeğim olsun artık bir an önce :D söle yap hamile kal şunu ye hamile kal yoruldum benden dualarınızı eksik etmeyin lütfen cuma mübarek gün teşekkür ederim.:KK52:

Kızlar merhaba bende yaklaşık 6 aydır uğraşıyorum Fakat olmuyor bu süreçte duyduğum ilginç durumları size aktarmak istedim . Mesela en ilginci ilişkiden sonra soluna yatarsan erkek , sağına yatarsan kız olurmu. Bana bunu söyleyen ablam denemiş ve olmuş ona bunu söyleyende aynı taktikte olmuş yani şimdi düz yatında ne olacak ? :KK70: Bunun dışında alt kirpiklerin karışıksa hamilesin düzse değilsin demekmiş. Her gün aynada kirpiklerime bakıyorum eşim bile bukadar çok bakmamıştır bana:KK70: Hani bu tarz duyumlar aldınız mı hiç bilmiyorum ama böyle şeyler duymaktan sıkıldım bebeğim olsun artık bir an önce :KK70: söle yap hamile kal şunu ye hamile kal yoruldum benden dualarınızı eksik etmeyin lütfen cuma mübarek gün teşekkür ederim.:KK52:
Tek işe yarar yöntem ilişkinin yumurtlamadan ne kadar önce olduğu. Yumurtlama olduğu gün veya hemen sonrasında yani çatladığı gün falan olursa erkek. Ama yumurtlamadan 2-3 gün öncesinde olursa kız oluyor. En garanti yöntem bu. Tutmayan görmedim diyebilirim. Hatta ben yumurtlama günümü değerlendirdim ve bi önceki günü de. Kesin erkek olur diyordum. Öyle de oldu.

Tek işe yarar yöntem ilişkinin yumurtlamadan ne kadar önce olduğu. Yumurtlama olduğu gün veya hemen sonrasında yani çatladığı gün falan olursa erkek. Ama yumurtlamadan 2-3 gün öncesinde olursa kız oluyor. En garanti yöntem bu. Tutmayan görmedim diyebilirim. Hatta ben yumurtlama günümü değerlendirdim ve bi önceki günü de. Kesin erkek olur diyordum. Öyle de oldu.
Bunu ilk defa duydum :o bende deneyeceğim gerçi artık olsun hayırlısıyla bir sonraki ay için tekrar beklemek zulüm :eek:

Sag sola yatma olayi hiic mantikli gelmiyor bana.
Yumurtlama gunu ve oncesi iliski kismi ise gayet mantikli geliyor.
Tam yumurtlama gunu iliskide oglusum oldu. Allahim omur versin

Sag sola yatma olayi hiic mantikli gelmiyor bana.
Yumurtlama gunu ve oncesi iliski kismi ise gayet mantikli geliyor.
Tam yumurtlama gunu iliskide oglusum oldu. Allahim omur versin
Bana da inandırıcı gelmiyor ama hep söylenen şeyler bunlar. Benim neden olmuyor ya neden :( Yumurtlama döneminde hep değerlendiriyorum ama malesef bu gidişle olmayacak gibi

Bana da inandırıcı gelmiyor ama hep söylenen şeyler bunlar. Benim neden olmuyor ya neden :KK43: Yumurtlama döneminde hep değerlendiriyorum ama malesef bu gidişle olmayacak gibi
Canim stres yapma 6 ay cok uzun bir sure degil.
Evliliginin tadini cikar, kafana takma.
En kisa surede olur insallah:anneadayı:

Yabanci bir forum sitesinde okumustum, kadinin birinin sol yumurtaligi evliyken ve daha bebegi yokken alinmis ameliyatla.
Daha sonra da 2 hamileliginden de kizi olmus. Soldan kiz sagdan erkek theorisi de cokmus oldu gozumde iyice:KK48:
Benim de annemin sol yumurtalıgı alınmıştı, sonrasında ben oldum, sağdan :-) sağ sol yumurtalık olayı tamamen çöktü :))

Şu kirpik olayı dikkatimi çekti ilk defa böyle bişey duyuyorum ama işin enteresan tarafı bu sabah rimel sürerken alt kirpiğim karışıktı hatta şaşırdım bunlar nasıl böyle olmuş diye şimdi burda okuyunca hem güldüm hemde acaba mı dedim ay çok enteresan bişey tesadüfe bak:rolleyes:

Kızlar merhaba bende yaklaşık 6 aydır uğraşıyorum Fakat olmuyor bu süreçte duyduğum ilginç durumları size aktarmak istedim . Mesela en ilginci ilişkiden sonra soluna yatarsan erkek , sağına yatarsan kız olurmu. Bana bunu söyleyen ablam denemiş ve olmuş ona bunu söyleyende aynı taktikte olmuş yani şimdi düz yatında ne olacak ? :KK70: Bunun dışında alt kirpiklerin karışıksa hamilesin düzse değilsin demekmiş. Her gün aynada kirpiklerime bakıyorum eşim bile bukadar çok bakmamıştır bana:KK70: Hani bu tarz duyumlar aldınız mı hiç bilmiyorum ama böyle şeyler duymaktan sıkıldım bebeğim olsun artık bir an önce :KK70: söle yap hamile kal şunu ye hamile kal yoruldum benden dualarınızı eksik etmeyin lütfen cuma mübarek gün teşekkür ederim.:KK52:
Kuzum bende cin takvimiyle herkese cinsiyyet soyluyorum kesin dogruda cikiyo ama tibb olarak oyle bisheyler yok neden sperma huceyreleri erkek ve dishi olarak 2 ye bolunur ve o kadar milyonlarla spermin icinden yalniz biri yumurta kabugundan iceri giriyor onun dishi ve erkek olmasini hickimse bilmiyor takmiyin boyle sheylere

canim o saga sola yatmayi duymadimda kirpik olayini okumustum ve kendim kimyasal gecirdigimde gercekten öyleydi karisikti kirpiklerim

Bak sımdı hepsını curuturum bunların rabbım ne nasıp ederse o olur sen kalbını bozma yeter kı. Sık ılıskı kız derler afedersenız her gun ılıskı oldu bır ıkı gun atladıgımız nadır oldu ben hep duz yattım kıbrıklerım fılanda karısmadı oglum olacak. Yok kesesı soyle olursa boyle olursa dedıler arkadasımla aynı ay hamıle kaldık onunla tam tersı yondeydı keseler ve bebısler ıkımzın cınsıyet aynı. Bunlara ınanmak ınsanı yorar rabbıme ınan ıste o hayırlısını verecektır. Kuranda üç bilinmeyenden bırıdır ana rahmıne dusen cocugun cınsıyetı. Zorlamayın kendınızı boyle seylere.

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 18 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Back