• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet için yumurta takibi yaptıranlar

Birranne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
36
30
3
38
Hanımlar Merabalar herkese, 5 haftalık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Yumurta takibi yaptıran varmı

Son düzenleme:
Yumurta takibi ile cinsiyetin alakası nedir acaba hiç duymadım? Cinsiyeti erkeğin spermi belirliyor

Evet erkekle alakalı cinsiyet yumurtlama günü yapılan birliktelikte yumurta çatlamaya yakın veya çatladığı için y sperm leri faha hızlı ulaşıp erkek bebek olma ihtimalini arttırıyor demişti doktorum tabi Allahım takdiri ama ihtimali arttırıyor sanırım

Evet erkekle alakalı cinsiyet yumurtlama günü yapılan birliktelikte yumurta çatlamaya yakın veya çatladığı için y sperm leri faha hızlı ulaşıp erkek bebek olma ihtimalini arttırıyor demişti doktorum tabi Allahım takdiri ama ihtimali arttırıyor sanırım

Çok saçma geldi bana doktorunuzun söylediği, kız erkek farketmez Allah hayırlı evlat nasib etsin. Kız çocuk gibisi yoktur bence anneye yoldaş olur her zaman, Allahtan hayırlısını isteyin

Arkadaşlar cvplarınız için teşekkürler ama ben zaten illaki erkek olsun demedim 2 prensesim var kii çok istedim iki kız arka arkaya olsun yoldaş olsun çok şükür. gönül isterki buda erkek olsun dedim ayrıntı gözden kaçmış sanırım. Tabiki buda kız olsa benim canım.

Yumurta takibi yaptıran çok insan var onlara sorumdu yaptıran yada yumurta takibiyle hamile kalan varsa cinsiyeti nedir diye. 3 kızın üzerine yada 2 erkeğin üzerine insan tadmak ister gönülden geçirebilir. Allahın izniyle demişim

şöyle bir topic var arkadaşım bir incele istersen oradakiler daha iyi yardımcı olur sana

Back