Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet erkekle alakalı cinsiyet yumurtlama günü yapılan birliktelikte yumurta çatlamaya yakın veya çatladığı için y sperm leri faha hızlı ulaşıp erkek bebek olma ihtimalini arttırıyor demişti doktorum tabi Allahım takdiri ama ihtimali arttırıyor sanırım
Evet erkekle alakalı cinsiyet yumurtlama günü yapılan birliktelikte yumurta çatlamaya yakın veya çatladığı için y sperm leri faha hızlı ulaşıp erkek bebek olma ihtimalini arttırıyor demişti doktorum tabi Allahım takdiri ama ihtimali arttırıyor sanırım
Çok saçma geldi bana doktorunuzun söylediği, kız erkek farketmez Allah hayırlı evlat nasib etsin. Kız çocuk gibisi yoktur bence anneye yoldaş olur her zaman, Allahtan hayırlısını isteyin
Arkadaşlar cvplarınız için teşekkürler ama ben zaten illaki erkek olsun demedim 2 prensesim var kii çok istedim iki kız arka arkaya olsun yoldaş olsun çok şükür. gönül isterki buda erkek olsun dedim ayrıntı gözden kaçmış sanırım. Tabiki buda kız olsa benim canım.
Yumurta takibi yaptıran çok insan var onlara sorumdu yaptıran yada yumurta takibiyle hamile kalan varsa cinsiyeti nedir diye. 3 kızın üzerine yada 2 erkeğin üzerine insan tadmak ister gönülden geçirebilir. Allahın izniyle demişim
benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ? Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ? Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı