Cinsiyet için tahmin alabilir miyim ?

sdg

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
363
417
35
Merhabalar 12+1deyiz. Ultrason verilerine göre 12+6 bugün Dr gittik ve doktor kız tahmininde bulundu ama net değil dedi… sizden de tahmin bekliyorum. Sizce nedir ?

Eklentiler

• IMG_1090.jpeg
    68,8 KB · Görüntüleme: 26
Falan Filan selamlar keseden cinsiyet anlamak için bi çok cinsiyet konusuna baktım siz hemen hemen hepsine yazmışsınız benim bebişe de bi yorum yapsanız rica etsem

bakalım haftaya cuma tekrar gideceğim belki onda daha net görsel atarım size… aşerme belirtilerimin de kız olduğunu söylüyorlar aile büyükleri ama bilemiyorum tabi
belirtiler bende de tutmustu valla hatta hiç inanmamıştım, her söyleyene saçma sapan seyler bunlar inanmıyorum falan dedim ama bende tuttular

belirtiler bende de tutmustu valla hatta hiç inanmamıştım, her söyleyene saçma sapan seyler bunlar inanmıyorum falan dedim ama bende tuttular
Normalde inanılmaz etçil bir insanım 45-50 gündür kokusuna bile tahammül edemiyorum. Çorbalara salatalara limon sıkmam inanılmaz derecede limon kullanıyorum ve yediklerim ekşi gelmiyor tanıyamıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…