Cinsiyet için tahmin alabilir miyim ?

sdg

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
362
414
35
Merhabalar 12+1deyiz. Ultrason verilerine göre 12+6 bugün Dr gittik ve doktor kız tahmininde bulundu ama net değil dedi… sizden de tahmin bekliyorum. Sizce nedir ?

Eklentiler

• IMG_1090.jpeg
    IMG_1090.jpeg
    68,8 KB · Görüntüleme: 25
Falan Filan Falan Filan selamlar keseden cinsiyet anlamak için bi çok cinsiyet konusuna baktım siz hemen hemen hepsine yazmışsınız benim bebişe de bi yorum yapsanız rica etsem 🥰

bakalım haftaya cuma tekrar gideceğim belki onda daha net görsel atarım size… aşerme belirtilerimin de kız olduğunu söylüyorlar aile büyükleri ama bilemiyorum tabi
belirtiler bende de tutmustu valla 😂😂 hatta hiç inanmamıştım, her söyleyene saçma sapan seyler bunlar inanmıyorum falan dedim ama bende tuttular 🥲🥲😂

belirtiler bende de tutmustu valla 😂😂 hatta hiç inanmamıştım, her söyleyene saçma sapan seyler bunlar inanmıyorum falan dedim ama bende tuttular 🥲🥲😂
Normalde inanılmaz etçil bir insanım 45-50 gündür kokusuna bile tahammül edemiyorum. Çorbalara salatalara limon sıkmam inanılmaz derecede limon kullanıyorum ve yediklerim ekşi gelmiyor tanıyamıyorum kendimi 😅

X