Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baska görüntü var mı 11 haftalıkta da olabilirFalan Filan selamlar keseden cinsiyet anlamak için bi çok cinsiyet konusuna baktım siz hemen hemen hepsine yazmışsınız benim bebişe de bi yorum yapsanız rica etsem
Maalesef başka görüntü yokBaska görüntü var mı 11 haftalıkta da olabilir
Ay inşallah haftaya tekrar gel dedi onda da eklerim görüntüyü yine… düşük ilacına devam ediyoruz hala cinsiyet tahmini moralimi yüksek tutuyor :)Keseye göre kız,nuba göre bakacaktım bir de ama görüntü yokmus saglıkla gelsin
Banada yorum yapabilir misiniz ? 13 haftalığız doktor bu haftada belli olmaz diyip kestirip attı direkKeseye göre kız,nuba göre bakacaktım bir de ama görüntü yokmus saglıkla gelsin
Baska görüntü lazım buradan anlayamadımBanada yorum yapabilir misiniz ? 13 haftalığız doktor bu haftada belli olmaz diyip kestirip attı direk
Vallahi tek bu var :) az önce çıktım doktordan en iyi görüntü bu dediBaska görüntü lazım buradan anlayamadım
Bu hafta bebişlerin pozu iyi değil anlaşılanBaska görüntü lazım buradan anlayamadım
Ters dönmüs bebis düz sabit dursa söyle bi görürdükBu hafta bebişlerin pozu iyi değil anlaşılan
Aynen benimki iki büklümdüBu hafta bebişlerin pozu iyi değil anlaşılan
bakalım haftaya cuma tekrar gideceğim belki onda daha net görsel atarım size… aşerme belirtilerimin de kız olduğunu söylüyorlar aile büyükleri ama bilemiyorum tabikeseye göre bana da kız gibi geldi. ama bebek pek net görünmüyor.
belirtiler bende de tutmustu valla hatta hiç inanmamıştım, her söyleyene saçma sapan seyler bunlar inanmıyorum falan dedim ama bende tuttularbakalım haftaya cuma tekrar gideceğim belki onda daha net görsel atarım size… aşerme belirtilerimin de kız olduğunu söylüyorlar aile büyükleri ama bilemiyorum tabi
Normalde inanılmaz etçil bir insanım 45-50 gündür kokusuna bile tahammül edemiyorum. Çorbalara salatalara limon sıkmam inanılmaz derecede limon kullanıyorum ve yediklerim ekşi gelmiyor tanıyamıyorum kendimibelirtiler bende de tutmustu valla hatta hiç inanmamıştım, her söyleyene saçma sapan seyler bunlar inanmıyorum falan dedim ama bende tuttular