• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet için tahmin alabilir miyim ?

sdg

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
460
554
18
35
Merhabalar 12+1deyiz. Ultrason verilerine göre 12+6 bugün Dr gittik ve doktor kız tahmininde bulundu ama net değil dedi… sizden de tahmin bekliyorum. Sizce nedir ?

Eklentiler

• IMG_1090.jpeg
    IMG_1090.jpeg
    68,8 KB · Görüntüleme: 40
Falan Filan Falan Filan selamlar keseden cinsiyet anlamak için bi çok cinsiyet konusuna baktım siz hemen hemen hepsine yazmışsınız benim bebişe de bi yorum yapsanız rica etsem 🥰

Keseye göre kız,nuba göre bakacaktım bir de ama görüntü yokmus saglıkla gelsin🥰

Keseye göre kız,nuba göre bakacaktım bir de ama görüntü yokmus saglıkla gelsin🥰
Banada yorum yapabilir misiniz ? 13 haftalığız doktor bu haftada belli olmaz diyip kestirip attı direk

Eklentiler

• IMG_0885.jpeg
    IMG_0885.jpeg
    81,3 KB · Görüntüleme: 24
keseye göre bana da kız gibi geldi. ama bebek pek net görünmüyor.

bakalım haftaya cuma tekrar gideceğim belki onda daha net görsel atarım size… aşerme belirtilerimin de kız olduğunu söylüyorlar aile büyükleri ama bilemiyorum tabi
belirtiler bende de tutmustu valla 😂😂 hatta hiç inanmamıştım, her söyleyene saçma sapan seyler bunlar inanmıyorum falan dedim ama bende tuttular 🥲🥲😂

belirtiler bende de tutmustu valla 😂😂 hatta hiç inanmamıştım, her söyleyene saçma sapan seyler bunlar inanmıyorum falan dedim ama bende tuttular 🥲🥲😂
Normalde inanılmaz etçil bir insanım 45-50 gündür kokusuna bile tahammül edemiyorum. Çorbalara salatalara limon sıkmam inanılmaz derecede limon kullanıyorum ve yediklerim ekşi gelmiyor tanıyamıyorum kendimi 😅

Back