- 17 Ekim 2022
- 6
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi parlaparlaparla3776
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merak sadece:)Sabırlı olun bence![]()
Nub teorisine göre bakmaya çalışıyorum kız gibi duruyor bebişmerak sadece:)
merhaba, bu nub teorisi nedir? Yani hangi değerlere bakarak tahmin yürütüyorsunuz? :)Nub teorisine göre bakmaya çalışıyorum kız gibi duruyor bebiş![]()
Selammm tiktokta bi sayfadan öğrendim bende videolarını bol bol izleyin anlıyorsunuz bir süre sonra zaten linki ekledimmerhaba, bu nub teorisi nedir? Yani hangi değerlere bakarak tahmin yürütüyorsunuz? :)
Selammm tiktokta bi sayfadan öğrendim bende videolarını bol bol izleyin anlıyorsunuz bir süre sonra zaten linki ekledim
TikTok
NUB TEORİSİ NEDİR?
Nub Teorisi sayesinde 12. haftadan itibaren yüzde 75 kesinlikte bebeğinizin cinsiyetini öğrenebilirsiniz. Ancak, pek çok doktor gebeliğin ilk on altı haftasında bir tahmin girişiminde bulunmak istemeyebilir.
Nub Teorisi Nedir?
Bebeğin cinsiyetinin oluştuğu bölge olan genital tuberkül (nub: ingilizce çıkıntı veya yumru demektir.)
12. haftanın başından itibaren ultrasonografide gözlemlenebilir hale gelir. Bu yapının bebeğin uzunlamasına yatarken bakıldığında yaptığı açı, cinsiyet hakkında bilgi verir.
Erkek ve kız bebekler, yaklaşık 11. haftadan itibaren farklı bir şekilde gelişirler. Her ikisinde de bir nub vardır. Fakat, nubun pozisyonu farklıdır.
Erkekler için nub yukarı doğru bir açıda olurken, kız için nub omurgayla neredeyse aynıdır. Bu teorinin 13. haftada güvenirliğinin yüzde 95 olduğu görülmektedir.
Nub Teorisine göre, omurga ve nub arasındaki açı bebeğinizin cinsiyetini gösteriyor.
Eğer omurga ve nub arasındaki açı 30 dereceden büyükse, bebeğinizin cinsiyetinin erkek olduğunu, eğer omurga ve nub arasındaki açı 30 dereceden küçükse, bebeğinizin cinsiyetinin kız olduğunu göstermektedir.
Cinsiyeti net bir şekilde görmek için, fetüs sırt üstü düz durmalı ve çıkıntı açıkça gözlemlenmelidir.
Çok teşekkürler, bayağı bilgi paylaşmışsınız. :)) haftaya kontrole gideceğim. 12. hafta oluyorum o zaman belki daha net oturur bir şeyler. Bir önceki ultrasyon fotoğrafında buluta benziyor çocuğum :)))Selammm tiktokta bi sayfadan öğrendim bende videolarını bol bol izleyin anlıyorsunuz bir süre sonra zaten linki ekledim
TikTok
NUB TEORİSİ NEDİR?
Nub Teorisi sayesinde 12. haftadan itibaren yüzde 75 kesinlikte bebeğinizin cinsiyetini öğrenebilirsiniz. Ancak, pek çok doktor gebeliğin ilk on altı haftasında bir tahmin girişiminde bulunmak istemeyebilir.
Nub Teorisi Nedir?
Bebeğin cinsiyetinin oluştuğu bölge olan genital tuberkül (nub: ingilizce çıkıntı veya yumru demektir.)
12. haftanın başından itibaren ultrasonografide gözlemlenebilir hale gelir. Bu yapının bebeğin uzunlamasına yatarken bakıldığında yaptığı açı, cinsiyet hakkında bilgi verir.
Erkek ve kız bebekler, yaklaşık 11. haftadan itibaren farklı bir şekilde gelişirler. Her ikisinde de bir nub vardır. Fakat, nubun pozisyonu farklıdır.
Erkekler için nub yukarı doğru bir açıda olurken, kız için nub omurgayla neredeyse aynıdır. Bu teorinin 13. haftada güvenirliğinin yüzde 95 olduğu görülmektedir.
Nub Teorisine göre, omurga ve nub arasındaki açı bebeğinizin cinsiyetini gösteriyor.
Eğer omurga ve nub arasındaki açı 30 dereceden büyükse, bebeğinizin cinsiyetinin erkek olduğunu, eğer omurga ve nub arasındaki açı 30 dereceden küçükse, bebeğinizin cinsiyetinin kız olduğunu göstermektedir.
Cinsiyeti net bir şekilde görmek için, fetüs sırt üstü düz durmalı ve çıkıntı açıkça gözlemlenmelidir.
Ultrason vallahi kötü bu şekilde çıkarabildim ama doğruluğundan hiç emin değilimherafro ultrason resmim doktorum kendimin değildi garip çekti ama bilgilerine güvenerekten bakmanı istiyorum belki anlarsın yani inşallah
![]()
10 haftalık meraktan çatlıcaz bide şöyle atıyımUltrason vallahi kötü bu şekilde çıkarabildim ama doğruluğundan hiç emin değilim![]()
10 haftalık meraktan çatlıcaz bide şöyle atıyımbiliyorum 70li yıllardaki gibi ultrason
Bebiş inatçıymış zaten göstermem diyor
KızEki Görüntüle 3174998 10 haftalığız sizce cinsiyeti nedir
Öğrenince haber edicem 13. Haftada söylerler umarımİvme çok dik iniyor zaten o çıkıntıya göre o yüzden ben erkek görüyorum![]()
Olur inşallah çok sevinirimÖğrenince haber edicem 13. Haftada söylerler umarım![]()
Olur inşallah çok sevinirimsağlıklı olsun bebişimiz
Kız gibi duruyor, inşallah sağlıklıdır