Doğuma Hazırlık cinsiyet hakkında yanılma olabilir mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

shushum

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2007
131
96
298
Kızlar selam,

12+4 te 2 li test için gittiğim doktor %80-90 kız olabilir, önümüzdeki ay netleşir dedi. Geçen hafta kendi doktoruma gittiğimde bebeğim yüzüstü yatıp hareket etmediği için cinsiyetini göremedik. Önümüzdeki hafta cinsiyet için tekrar gideceğim. O kadar çok merak ediyorum ki.. Kendimi kıza çok alıştırdım ancak aynı haftalarda aynı durumda olup da sonradan erkek bebeği olan var mı aranızda? 12+4 tahmin için biraz erken gibi geliyor ama bilemedim. Paylaşırsanız çook sevinirim :anneadayı:

Kızlar selam,

12+4 te 2 li test için gittiğim doktor %80-90 kız olabilir, önümüzdeki ay netleşir dedi. Geçen hafta kendi doktoruma gittiğimde bebeğim yüzüstü yatıp hareket etmediği için cinsiyetini göremedik. Önümüzdeki hafta cinsiyet için tekrar gideceğim. O kadar çok merak ediyorum ki.. Kendimi kıza çok alıştırdım ancak aynı haftalarda aynı durumda olup da sonradan erkek bebeği olan var mı aranızda? 12+4 tahmin için biraz erken gibi geliyor ama bilemedim. Paylaşırsanız çook sevinirim :anneadayı:
ilk hamileliğimde doktorum 12. haftada erkeğe benziyo dedi ve erkek oldu..

Tabi ki olabilir :) 26. Haftada değişeni bile gördüm :) ama genelde söylenen çıkıyor. En kötü ayrıntılıda kesinleşir.

Ablamın 12. Haftada kız bebek olduğu söylendi hem de ünlü bir prof söyledi. Daha sonraki haftalarda bebeğin erkek olduğu anlaşıldı.
Benim oğullarımın ikisinde de yanılma olmadı 12. Haftada erkek oldukları söylenmişti.

K Kestane Sekeri bebişin hayırlı olsun inşallah. Banada doktor 13 te kız dedi acaba yanılma olur mu şuan 16. Haftamdayım daha gitmedim doktora ama içim içimi yiyor meraktan. Senin bebişin nubu nasıl görünüyordu peki?

Genellikle kadın dogumcular yanıluo ama ultrasanografı uzmanları daha net soyluyo ve dogruluk payı daha yuksek oluyo....hayırlısıyla kucagınıza alın bebegınızı

K Kestane Sekeri bebişin hayırlı olsun inşallah. Banada doktor 13 te kız dedi acaba yanılma olur mu şuan 16. Haftamdayım daha gitmedim doktora ama içim içimi yiyor meraktan. Senin bebişin nubu nasıl görünüyordu peki?
Benim bebegin nubu 12 de paralel di burdakilerde kiz demisti 13de bi cikinti var erkek gibi dedi 16da kesin erkek dedi

Eklentiler

• AE733519-D62B-400F-BBFA-78EFEC66AF58.webp
    AE733519-D62B-400F-BBFA-78EFEC66AF58.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 1.172
Bencede kız gıbı....o kucuk cıkıntı kızlarda da oluyoo...hayırlısııı olsunnn...darısı basımızaaaa

Ama işte o çıkıntı poposuna paralel değil ki çok bariz dik duruyor Yani gövdesine dik paralel değil gibi o çıkıntı. Nub teorisinden yola çıkarak böyle bir yorum getiriyorum ama işte görme farkı demek ki ben farklı görüyorum, farklı anlıyorum K Kestane Sekeri M Mirage

Bana da 11+4 te kıza benziyor dendi perşembe günü gidicem kesinleşicek bakalım hayırlısıyla

Sonuç hala yok. Yüzüstü yatıyor yine. Doktor tahmin dahi yürütemedi. Ayın 15 inde detay ultrasonum var. İnşallah orada netleşir :olamaz:

Back
X