- 20 Temmuz 2024
- 44
- 11
- 23
- Konu Sahibi hikleopatra
Arkadaşlar merhaba. Cinsiyet değiştirme hakkında ne düşünüyorsunuz ve Cinsiyet değiştirme ameliyatlarını takip eden insanlar hakkında ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eger kadin yada erkek kendini bildigi yasta hala ruhunun o bedene ait olmadigini dusunuyorsa ben kimseyi yadirgamam bu ise giristi diye. Fakat uzun ve zor bir donemden geciyor tabi insanlar. Yine de sonunda mutlu olucagina inaniyorsa neden olmasin. Kac yillik omrumuz varki neden istedigimiz goruntude yada istedigimiz hayatlarda yasamayalim..Arkadaşlar merhaba. Cinsiyet değiştirme hakkında ne düşünüyorsunuz ve Cinsiyet değiştirme ameliyatlarını takip eden insanlar hakkında ?
Çok kolay bir şeymiş gibi çok yaygınlaştı. Fakat yaptıranların çoğu mağdur oluyor diye düşünüyorum.Bu operasyonlar ağır operasyonlar bildiğin kadarıyla eğer böyle bir düşünceniz varsa psikolojik de destek alın operasyon sürecinde bunalım yaşamamak adına. Yaptıranları da yargılamıyorum ( onayladığım bir durum olmasa da) herkes birbirinin hayatına ve kararlarına saygı duymalıdır diye düşünüyorum
Genital ile ilgili olanlar zorlu ve riskli maalesef.Arkadaşlar merhaba. Cinsiyet değiştirme hakkında ne düşünüyorsunuz ve Cinsiyet değiştirme ameliyatlarını takip eden insanlar hakkında ?
Nasıl bu kadar yaygınlaştı peki? Neden sorun yaşayanları duymuyoruz ?Genital ile ilgili olanlar zorlu ve riskli maalesef.
burun ameliyatı gibi cinsiyet değiştirme ameliyatı yapılmıyor aslında. Bunun türkiyede yapılması için psikiyatrik süreçten geçmen onay alman vs vs gerekiyor ameliyatın yanı sıra hormon ilaçlarına erişmek de epey rapor ve test gerektiriyor.Nasıl bu kadar yaygınlaştı peki? Neden sorun yaşayanları duymuyoruz ?
Basit bir burun ameliyatı bile sorun olabiliyorsun, cinsiyet değiştirme komple nasıl yapılabiliyor normal gibi
rahim nakli de yapılabiliyor artıkAmeliyat ile cinsiyet değişmez aslında. Kendini avutmak için yapılan operasyonlardır. Örnek veriyim, bir erkek ameliyat ile kadın olamaz, çünkü kadınlık organı rahimdir ve ameliyat ile rahim transferi yapılmıyor. Ameliyat geçiren erkeklerin davranışları, normal bir kadın davranışı gibi de olmuyor. Bence boş yere yapılan bişey
Cinsiyet değişikliği için değil sanıyorum.rahim nakli de yapılabiliyor artık
EvetCinsiyet değişikliği için değil sanıyorum.