- 30 Ocak 2023
- 34
- 6
- 1
- Konu Sahibi gmzkrkmzkz
13 haftada cinsiyet tahmininden sonra cinsiyeti degişen oldumu 2022 -2023 arasında :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana 12 haftalıklen kız dedı özel. Fakat yarın gıdıcem 16 haftalık oldum net ögrenırım artık13 haftada cinsiyet tahmininden sonra cinsiyeti degişen oldumu 2022 -2023 arasında :)
Benim değişti 4 aylıkken kız dendi 5 aylıkken erkek olduğunu öğrendik13 haftada cinsiyet tahmininden sonra cinsiyeti degişen oldumu 2022 -2023 arasında :)
Umarım alışverişe başlamamışsınızdır 4.ayınızdaBenim değişti 4 aylıkken kız dendi 5 aylıkken erkek olduğunu öğrendik
AA aaa pekı özel doktoru mu devlet mıBenim değişti 4 aylıkken kız dendi 5 aylıkken erkek olduğunu öğrendik
Yarın yazın tekrar :)Bana 12 haftalıklen kız dedı özel. Fakat yarın gıdıcem 16 haftalık oldum net ögrenırım artık
Şuan kaç haftalık pekiAA aaa pekı özel doktoru mu devlet mı
Almıştım bir kaç parça sonra gidip değiştirdim mavi yaptım hepsiniUmarım alışverişe başlamamışsınızdır 4.ayınızda
Özel doktor. Kontrollere gittiğimde sürekli bacak arası kapalı oluyordu göstermiyordu. Çıkıntı da görünmeyince dr kız demişti. Kendini sakladı resmen. 5. Ayda gördük pipiyiAA aaa pekı özel doktoru mu devlet mı
Merhaba ögrendiniz mi acabaBana 12 haftalıklen kız dedı özel. Fakat yarın gıdıcem 16 haftalık oldum net ögrenırım artık
EvetYarın yazın tekrar :)
Erkeğe benzıyor bu defada dedı anlamadım gıttı yaaaaMerhaba ögrendiniz mi acaba
Ultrason resmini atarsanız bakabilirizEvet
Erkeğe benzıyor bu defada dedı anlamadım gıttı yaaaa
12 haftalık hali var. Ben evde degılım gecınce 16 haftalık halınde atarımUltrason resmini atarsanız bakabiliriz
Bunu ben de kıza benzettimBak bu haline kız dendi
YaaaaBunu ben de kıza benzettim
16 da bile net olmayabiliyor demekki bende bekliyorum o zaman her ihtimale karşı :) bu arada hayırlı olsun allah gönlünüze göre versin inşallahEvet
Erkeğe benzıyor bu defada dedı anlamadım gıttı yaaaa
Ramzi teorisine göre erkekBuda 7+2 vajinal muane görüntüsüydü tahmini olan var mı :)