• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Cinsiyet değişir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Derinvebebekleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2020
1.459
1.025
83
32
12 haftadan 16 haftaya kadar kiz denen 1.ci bebegime 16 haftada erkek deniyor ama emin degiliz diyorlar videosu var yükleyebilirim dileyenlere. 16 haftadan sonra kiz olma ihtimali nedir? Alışveriş yapmistim biraz oda vs alacaktim simdi vazgeçtim.

4 aylikken kiz denip sonra erkek denip daha sonra kiz cikan oldu mu anneler aranizda? Cok kararsız kaldım ben..

12 haftadan 16 haftaya kadar kiz denen 1.ci bebegime 16 haftada erkek deniyor ama emin degiliz diyorlar videosu var yükleyebilirim dileyenlere. 16 haftadan sonra kiz olma ihtimali nedir? Alışveriş yapmistim biraz oda vs alacaktim simdi vazgeçtim.

4 aylikken kiz denip sonra erkek denip daha sonra kiz cikan oldu mu anneler aranizda? Cok kararsız kaldım ben..
Değişen çok duydum ama sizde olur mu bilemeyiz tabi. Emin değiliz demelerine şaşırdım küçük değil. Bence detaylı ultrasona kadar sabredin zaten az kalmış orda kesinleşir

merhaba hayırlı sağlıkla gelsin inşallah. Benim bir tanıdık. Doğuma kadar erkek denildi. Kızı oldu. Onlarda bütün alışverişi erkek diye yapmışlardı.

12 hafta tahmin yapmak için çok erken bazı doktorlar 16.haftada bile net söylemiyor nolur nolmaz dye
Benim doktorum tam söylemedi mesela 15.haftamda falandık erkek olabilir dedi ama net bişey diyemem dedi
Detaylıda net öğrendik erkekmiş 😊
Bende 4.ayımdan sonra almaya başladım bi şeyler

Back
X