babam da çok kıllıdır ama inanın o kadar uzun süredir herhangi bir ilaç ya da tedavi kullanmadan hormonel bir bozukluğa sahibim ki hatırlayamıyorum. yani genetik bir yönü de olabilir ama hastalık standartına yansıyacak kadar olmaz bende böyle ama. ilacın da adını bulursam bile rahatlayacağım en kötü olasılığın tam içindeyim zatenmerhaba,
çok geçmiş olsun. hormonlariniza baktirdiniz mi? hep böyle miydi yoksa sonradan mı tüylenme olmaya başladı? ailenizde bu sorumu yaşayan var mı? o tarz ilaçların uzun vadede zararı olacağını düşünüyorum.
alternatif şeyler denediniz mi? nane yemek, testere dişli aslan pençesi? elbette tabi doktoru ertelemeyin ama belki bunlar da fayda sağlar. size dua ediyorum :cbabam da çok kıllıdır ama inanın o kadar uzun süredir herhangi bir ilaç ya da tedavi kullanmadan hormonel bir bozukluğa sahibim ki hatırlayamıyorum. yani genetik bir yönü de olabilir ama hastalık standartına yansıyacak kadar olmaz bende böyle ama. ilacın da adını bulursam bile rahatlayacağım en kötü olasılığın tam içindeyim zaten
nasıl uygulayacağım tam olarak bunları?alternatif şeyler denediniz mi? nane yemek, testere dişli aslan pençesi? elbette tabi doktoru ertelemeyin ama belki bunlar da fayda sağlar. size dua ediyorum :c
Doktor mu verdi size bu tabletiCinsiyet değiştirmeyle bir alakam yok ama belki faydası olur diye yaziyorum. Ben saçlarım dokuluyor diye remolent diye bir tablete başladım. İçeriğinde cüce Palmiye extresi var ve DHT yani erkeklik hormonunu baskiliyormus. Bu hormon erkek tipi saç dökülmesinden yüksek miktarda sorumluymus. Bu ilacı kullanmaya basladigimdan beridir bölgesel tüylerim azaldı ve epilasyon zamanım çok uzadı.
Yok eczaneden aldım. Aslında biotin takviyesi almak için girmistim ama eczacı bunu verdi içerisinde biotinle beraber cüce palmiye ve bir kaç vitamin daha olduğu için bu daha iyi gelir dedi.Doktor mu verdi size bu tableti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?