- 29 Aralık 2020
- 56
- 12
- 24
uzun süreli ve ciddi bir hormonel bozukluğum ve bunun sadece kilomdan dolayı olduğunu söyleyip tek yaptığı metmorfin veren kısa süreli bir doktorum var. vücudum baştan aşağıya ciddi anlamda ince ve kalın siyah kıllarla dolu her yeri yüz, boyun, dekolte, göğüs(yan, orta, iç), göbek, bel, sırt, omuz, popo, genital, bacaklar, eller, ayaklar kısaca her yer. bir de buralarda çıkan hormonel sivilceleri çıktığım için geçmiş zamanlardan beridir gelişerek devam eden leke ve sivilceler. hal böyle olunca internette aratmadığım kadar başlık kalmadı ama birinde birinin cinsiyet değişim sürecinde olan bireylere bu tüyler için ilaç verdikleri ve bunu kalıcı olarak döküp önlediği yazıyordu. inanın bana da pek mantıklı gelmedi ama birkaç gündür buna biraz züğürt tesellisi gözüyle bakıyorum. psikolojik olarak durumum da çok kötü. sabah ışığıyla aynada yüzüme bile bakmaya cesaret edememem yerini artık vücudumu görmemek için uzun süreli duş alamamaya doğru gidiyor ve bunun benim hayatımı pek yaşanabilir kılmadığı ve ilerleyen zamanlarda da kılmayacağı belli. demem o ki ankarada bildiğiniz iyi cildiye, endokrin ve kadın doğum doktoru var mı bir de böyle bir ilaç var mı