Cinsiyet belirtileri

Gamze3455

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2018
567
336
103
33
Merhaba kızlar cinsiyet belirtileri ters çıkan var mı ? Karnı yayvan olupta erkeği olan ? Canı ekşi isteyipte kızı olan ? Yani bu belirtiler net değildir tabii herkesin vücut yapısı değişiktir. Ben çok merak ediyorum 11+4 m her iki belirtilerden de yaşıyorum. Evde yapılabilen benim tuttu diyebileceğiniz test vs var mı çok sabırsızımm erkek hissediyorum hep kız olsa bi şoke olurum heralde çünkü hiç kız aklımdanda kalbimden de geçmedi nedense

Bunlarin hepsi hurafe bence canım.benim ilk hamileliğimde hic midem bulanmadı çok rahattım turşu bidonlarda yedim erkek oldu şuanki hamileliğim de ilk 4 ay neredeyse midem bulandı herkes bu farklı demek ki kız dedi Simdi de turşu çok yiyorum Buda erkek

Maşallah sağlıkla al kucağına Çok merak ediyorum nasıl gidericem merakımı

Benim de en merak ettiğim konudur yanı başka hamilelerde de çok merak ederim ama ne yazık ki beklemekten başka çare yok en azından az kalmış
Bu arada benim iki oğluma da 12. Haftada kız dedi doktorlar 14 haftadan sonra erkek olduğu anlaşıldı

Hissediyor muydun pekiii en önemlisi annenin hissi diye düşünüyorum

İlkinde hissetmedim hic ama ikinci oğlumda hamile olduğumu anladigim andan itibaren hep erkek dedim benim yine oğlum olacak dedim hatta doktor kız deyince çok aşırı şaşırdım öyle şartlandırmışım ki kendimi küçük çaplı Sok yaşamadım degil 14 haftada ultrasona girince hemen gördüm zaten doktor da gülmeye başladı sonra ben demiştim ama dedim
Hissediyor muydun pekiii en önemlisi annenin hissi diye düşünüyorum

Aayy darısı başımaaa inşallah yaa pazartesi gidip yine tahmin alacam doktordan umut umuttur

Rabbim gönlünüzden geçeni hayırlı şekilde nasip etsin insallah

Ben tatlıyı normalde de çok severim. Hamileyken sürekli tatlı yiyordum. Erkek oldu. Ama yengem ekşi yiyordu onun da oğlu var. Yani bünyeden bünyeye değişiyor galiba

erkek faktörü etkili sonuçta ben hem ekşi hem acı hem tatlı yedim acı ve tatlı favorimdi kızım oldu

Ekşi yiyip siprivri karınla kızım oldu.

Sadece bir kez aşırı ekşili kabak dolması aşerdim. Mide bulantılarım da vardı. Ama nasıl yedim o dolmayı, soluksuz.
Allah kısmet ederse kızım olacak.

Şunu da belirteyim ilk günden içime erkek doğuyordu. Erkek düşkünlüğünden değil, öyle hissediyordum, yanılmışım. İçe doğan her zaman çıkmayabilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…