• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet belirsizliği

Mucize bebek 1201

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2021
129
69
48
24
Merhabalar hanımlar 16+1 haftalık ultrasonda önce kız ayni gün biraz inceleyince kesin erkek dendi sizce tahmininiz nedir
IMG_20210727_111823.jpg

Benim kızçemde böyleydi kız bence bana öyle geliyor 🥰

Eklentiler

• 52A6ADCF-3B0C-4F61-9D1A-AD064845D90B.png
    52A6ADCF-3B0C-4F61-9D1A-AD064845D90B.png
    570,2 KB · Görüntüleme: 148
Biraz boş gözüküyor şuan küçük olduğu için olabilir bize 16 da erkek dedi doktor ultrason kağıdı verdi de bende pek anlamamıştım 20. Hafta gösterince anladım erkek olduğunu ☺️

Biraz boş gözüküyor şuan küçük olduğu için olabilir bize 16 da erkek dedi doktor ultrason kağıdı verdi de bende pek anlamamıştım 20. Hafta gösterince anladım erkek olduğunu ☺️
Bebeğin yüzü dışa dönük ve baş aşağı duruyor ilk önce kız gibi dedi bacak arası açık degil bence daha sonra biraz bastırdı canımı da acıttı sonra kesin erkek dedi pozisyonu bence çok uygundu bebeğin yüzü vücudu dışa dönük rahatlıkla görebildik bide fotoğraf kalitesi çok düşük yazılar bulanık çıktı kilo felan hiç bişey göremedim

Acaba bu cinsiyeti anlama ultrason cihazının kalitesine göre de mi değişiyor?
12+5 te perinataloğa gittiğimde cinsiyetini öğrendik. Ultrason görüntüleri de genel olarak çok netti.

Konu sahibi bence 16. Haftada kesin erkek dediyse artık erkektir:) anlık kız olarak görmüş olabilir

Acaba bu cinsiyeti anlama ultrason cihazının kalitesine göre de mi değişiyor?
12+5 te perinataloğa gittiğimde cinsiyetini öğrendik. Ultrason görüntüleri de genel olarak çok netti.

Konu sahibi bence 16. Haftada kesin erkek dediyse artık erkektir:) anlık kız olarak görmüş olabilir
Bilemiyorum ki farklı bir doktora randevu aldım pazartesi netleşir bence

Back