- 2 Ağustos 2021
- 129
- 69
- 48
- 24
- Konu Sahibi Mucize bebek 1201
Merhabalar hanımlar 16+1 haftalık ultrasonda önce kız ayni gün biraz inceleyince kesin erkek dendi sizce tahmininiz nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kız benim kızımın da bacak arası aynı böyle idiMerhabalar hanımlar 16+1 haftalık ultrasonda önce kız ayni gün biraz inceleyince kesin erkek dendi sizce tahmininiz nedir Eki Görüntüle 2895891
Canım benimde 17 haftaya kadar kızdı . Sonra erkeğe döndü şuan kesin erkekMerhabalar hanımlar 16+1 haftalık ultrasonda önce kız ayni gün biraz inceleyince kesin erkek dendi sizce tahmininiz nedir Eki Görüntüle 2895891
Bebeğin yüzü dışa dönük ve baş aşağı duruyor ilk önce kız gibi dedi bacak arası açık degil bence daha sonra biraz bastırdı canımı da acıttı sonra kesin erkek dedi pozisyonu bence çok uygundu bebeğin yüzü vücudu dışa dönük rahatlıkla görebildik bide fotoğraf kalitesi çok düşük yazılar bulanık çıktı kilo felan hiç bişey göremedimBiraz boş gözüküyor şuan küçük olduğu için olabilir bize 16 da erkek dedi doktor ultrason kağıdı verdi de bende pek anlamamıştım 20. Hafta gösterince anladım erkek olduğunu
Sizin ultrason kağıdınıza bakabilir miyim acabaBiraz boş gözüküyor şuan küçük olduğu için olabilir bize 16 da erkek dedi doktor ultrason kağıdı verdi de bende pek anlamamıştım 20. Hafta gösterince anladım erkek olduğunu
Sağlıkla gelsin prensesCanım benimde 17 haftaya kadar kızdı . Sonra erkeğe döndü şuan kesin erkek
Sizin fotoğraf çok net ben hep bulanık çekmişimBenim kızçemde böyleydi kız bence bana öyle geliyor
Bende anlamadım ki neden erkek dedi peki görmek için baya bastırdı sonra kesin erkek dedi küçük diye mi göremedi acabaBacak arası boş gibi ama bilemedim
Tabii bu baktığında erkek demişti doktorumuz ben anlamadım neye göre erkek dediğine ama sonrasında gittiklerinde gösterdi ve 3 doktor yorumu ile şuan %100 erkekSizin ultrason kağıdınıza bakabilir miyim acaba
Hakikaten bende bişey anlamadımTabii bu baktığında erkek demişti doktorumuz ben anlamadım neye göre erkek dediğine ama sonrasında gittiklerinde gösterdi ve 3 doktor yorumu ile şuan %100 erkek Eki Görüntüle 2896060
Ben bu fotolarda kafası neresi bir tek onu anlyrdm siz maşallah cinsyt bile anlyrsnzTabii bu baktığında erkek demişti doktorumuz ben anlamadım neye göre erkek dediğine ama sonrasında gittiklerinde gösterdi ve 3 doktor yorumu ile şuan %100 erkek Eki Görüntüle 2896060
Ben anlamadım kiBen bu fotolarda kafası neresi bir tek onu anlyrdm siz maşallah cinsyt bile anlyrsnz
Bilemiyorum ki farklı bir doktora randevu aldım pazartesi netleşir benceAcaba bu cinsiyeti anlama ultrason cihazının kalitesine göre de mi değişiyor?
12+5 te perinataloğa gittiğimde cinsiyetini öğrendik. Ultrason görüntüleri de genel olarak çok netti.
Konu sahibi bence 16. Haftada kesin erkek dediyse artık erkektir:) anlık kız olarak görmüş olabilir