Doğuma Hazırlık cinsiyet belirlemede ekşi ve tatli?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
46
Kizlar eskiler ne derse illaki bi dogruluk payi vardir. Aserme doneminde tatli yada eksi yiyip bu tezi dogru cikaraniniz var mi:)ye tatliyi dogur hakkiyi,ye eksiyi dogur ayseyi. Ben oyleydim hakkaten de dogru cikiyo,yada alakasi yok ben tam tersi dogurdum.diyen var mi? Saglik en basta elbet ama ben de cinsiyetini ogrenmek konusunda sabirsizlananlardanim.ve ekşiye aseriyorum...

Walla başından beri hep tatlı yedim hala da yiyorum ama bşr kızım olacak inş tam tersi yani bende :)
Hatta çom takın bir arkadaş m hamile oda tatlıyı yiyemiyor ekşi düşkünü onunkide erkek :))

Bence çok yanlış. ben en başından beri ekşi yiyorum ve bebeğim erkek. etrafımda da benim gibi çok kişi var. annenin neye aşerdiği vitamin eksikliğiyle iligli. eskilerin her dediği doğru değil malesef özellikle de hamilelikte hiçbiri tutmadı bende.

kizlar ben tatlidan nefret ettim resmen.anneleri bilirsiniz annem her gittigimde tatli yapiyo gosterdiginde bile ogurup tuvalette buluyorum kendimi.dun doktorum yuzde 80 kiz dedi. sali gunu daha da net olucak ama cok cokkkk eksi yedim.bir ara gece kalkip limonu kesip agzima sularini akitirken buluyodum kendimi:)))))
esimle yemege gidiyotuz corba vs vs biseylerinyaninda gelen butun limonlari yiyorum:)))))

valla canim o tez bende dogrulanmadi ben kucuklugumden beri hep oglum olsun istedim sonra aserme zamninda hep tatli seven bi insan olmama ragmen tursu yedim ve aserdim annemlerde uc ay boyunca bana yok senn kizin olcak diye kazidilar kafama bende inandim ve kiz esyalari bakmaya ozenmeye basladim hatta esimle iddaaya girdim kiz diye ama oglum oldugunu ogrendim bi sure saskinlik ve hayal kirikligi oldu ama sacmalik simdi sukrediyorum oglum oldugu icin bence sende kaptirma sadece bekle ama ne olursa olsun hayirli evlat olsun canim

ben sürekli eksşi şeyler yedim allahın izniyle erkek olucak

kizlar bende birkac gun once yazdim cilginlar gibi eksi yedim kiz diye fakat erkekmis :))))az once ogrendikkkk

Bende deli gibi erik yedim sonuç cimcimem geliyor

Tatlidan tiksinme geldi sürekli eksi yiyorum ve allah nasip ederse oğlum olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…