cinsiyet belirleme haftası?

harbikiz42

kun fe yekun
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
379
31
48
slm kızlar ben 14 haftalık gebeyim3 doktora gittim cinsiyet için daha bebeğin çok küçük belli olmaz diyip hiç bakmadan beni kaldırıyolar sedyeden bizim için cinsiyet önemli değil sağlığı önemli diyen ukala doktor bile var herkes bebeğinin sağlıklı olmasını ister tabiki ilk sıradaki o . göstermiyor ve ya pozisyon uygun değil deseler onuda anlıycam ama sürekli küçük diyip baştan savuluyorum.benimle gebe kalan arkadalar 11. 12 . haftalarında öğrendiler cinsiyetlerini aklım çok karışık...

doktorunuz doğru olanı yapıyor... siz çok önemsiyor olabilirsiniz ama bebeğe alınacak elbiselerin renklerini belirlemek için onca yıl kadın doğum veya radyoloji okumadı bu insanlar. "cinsiyet söylemeden baştan savma" dediğiniz şey bir kadın doğumcunun asıl görevini yapması. yani bebeğin kalp atışları beyin gelişimi damar büyüklüğü vs bakması. ayrıca bebeğin cinsiyeti değil de sağlığıyla ilgilenmesi bir doktoru "ukala" yapmaz, gerçek tıp doktoru yapar unutmayın. kalbine, beynine dmaar çapına bakmadan cinsiyet söylese mutlu mu olacaktınız?

sizinle gebe kalanlar cinsiyet öğrendiyse, sizinle gebe kalanların doktoruna gidin madem.

Canım hamile değilim bebeğim de yok henüz ama bence belli olmasi gerekirdi artık. Bir çok tanıdığım 3. Ayda öğreniyor cinsiyeti. Senin de dediğin gibi pozisyonu uygun değil , göstermiyor deseler evet normal ama ilgilenmemeleri seni kaldirmalari çok saçma bence. Bana kalırsa başka dr bul kendine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
tam emin olmamakla birlikte yasal olarak 16.haftadan önce söylenmiyormuş
allah korusun kötü bi rahatsızlık v.s olur ozaman 16.haftadan sonra alınabılır bebek,daha öncesinde hiç bir problem yokken,sırf cınsıyetı yüzünden bebeği aldırmak isteyen kişiler olabılır açısından ,anlasalarda söylemıyorlar bence

Bence de kendine başka bi dr bul. Sonuçta evet bebeğin sağlığı önemli ona baksın ama nolur cinsiyeti de söylese! benim kontrolümde (14. haftada) bebeğin pozisyonu uygun değildi, dr sırf merak ediyorum diye, e hadi git biraz gezin bişiler ye de gel tekrar bakalım demişti, kadın doktor ne de olsa empati kurdu heralde :)

arkadaşlar ben 16. haftamın içindeyim bende halen bilmiyorum doktorlar çoğu zaman emin olmadan bir şey söyleyemezler. 9 ay boyunca cinsiyetini öğrenemeyen anne-babalar var ki normali 20.haftada gözükür. Canım sen gebeliğinde böyle streslere yer verme bebişini üzme

Konuyu saptirdiginiz için cevap verme gereği hissetmiyorum size ...
Empati kurup beni anlayan arkadaşlar teşekkür ederim desteginiz için. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…