Cinsellikte kanama

within

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
695
228
Son bir aydır 3 kez kanama oldu cinsellikte.zorlanmadan olduğunu düşünüyorum doktora da gittim sorun yok biraz erozyon olmuş dedi.ama yine kanama oldu .Baska bir doktora da gitsem mi bilemedim

Son bir aydır 3 kez kanama oldu cinsellikte.zorlanmadan olduğunu düşünüyorum doktora da gittim sorun yok biraz erozyon olmuş dedi.ama yine kanama oldu .Baska bir doktora da gitsem mi bilemedim
Bende de oluyordu bi ara, doktorum smear aldı sonuç normal geldi çok şükür. Bi süre ilişkiye girmedim kendiliğinden düzeldi. Size de cinsel perhiz önerebilirim bazen tahriş oluyor o bölge

Tahriş olmuştur zaman verip iyileşmesini bekleyin. Ve kuruyemiş birleşme oluyorsa ondan da olur. Kayganlaştrıcı kullanın

Kanama olan ilişkilerim sert oldu ama
Bende de oluyordu bi ara, doktorum smear aldı sonuç normal geldi çok şükür. Bi süre ilişkiye girmedim kendiliğinden düzeldi. Size de cinsel perhiz önerebilirim bazen tahriş oluyor o bölge
Bende öyle olduğunu düşünüyorum

Kesinlikle smear verin. Asla normal bir durum degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…