Merhaba ben yeni evliyim ve bilgisiz olduğum bi konuda tecrübelerinize ihtiyacım var. Pazar günü eşimle ilk deneyimimizi yaşadık ve ben tam olarak hazır değildim sanırım. Çok canım yandi ve oldukça zor bi deneyimdi. 3. Denemede birleşebildik. Esim zorlamadi ama bi noktada canim cok fazla yandı ve pes ettim ki kanamam geldi. Yarim saat kadar orta duzeyli bi kanamaydi. 3 gun boyunca da sabahlari taze kanamam oldu. 4 gün gelmediğinde tekrar yaşamak istedik biraz ani oldugu icin yine epeyce kanamam oldu bunu yaşayan var mi ? Normal mi? Ne zamana kadar olur cok da canim yaniyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinsellikte kanama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Böyle durumlarda muhakkak dr görünün bunda utanılacak bir durum onların işleri bu inanın ilk muayenemde de tedirgindim biraz gerildim ama inanın kadın hastalıkları uzmanları bu konuda çok hassas davranıyor öncelikle bunu söylemek istedim. çünkü çok normal bi durum da olabilir ama aynı zamanda normal olmayan bir çok şeyin de belirtisi.
Ben de ilkinde zorlandim çünkü çok kasmistim kendimi kanamam oldu ve üç gün falan lekelenme şeklinde devam etti .bitti diye dusundumuzde tekrar denedik o zaman da çok çok hafif bir kanama fark ettim ama tekrar yaşamadım.
Allah yuvanizda huzur mutluluk anlayış nasip etsin bir ömür
Ben de ilkinde zorlandim çünkü çok kasmistim kendimi kanamam oldu ve üç gün falan lekelenme şeklinde devam etti .bitti diye dusundumuzde tekrar denedik o zaman da çok çok hafif bir kanama fark ettim ama tekrar yaşamadım.
Çok teşekkür ederim. Sağolsun eşim çok anlayışli bu konuda ama ben tam olarak vajinumus mu yoksa ilk zamanlar olduğu için mi böyle bilemedim bu yüzden fikir edinmek istedim.Böyle durumlarda muhakkak dr görünün bunda utanılacak bir durum onların işleri bu inanın ilk muayenemde de tedirgindim biraz gerildim ama inanın kadın hastalıkları uzmanları bu konuda çok hassas davranıyor öncelikle bunu söylemek istedim. çünkü çok normal bi durum da olabilir ama aynı zamanda normal olmayan bir çok şeyin de belirtisi.
- 3 Mart 2013
- 770
- 1.772
- 113
Canım zaten birliktelik yasamissiniz bi daha öyle olmuyo vajinismusde bu kadarı mümkün olmuyo kendinizi o şekilde düşünmeyinÇok teşekkür ederim. Sağolsun eşim çok anlayışli bu konuda ama ben tam olarak vajinumus mu yoksa ilk zamanlar olduğu için mi böyle bilemedim bu yüzden fikir edinmek istedim.
- 1 Nisan 2018
- 50
- 23
- 88
- 25
Merhaba,arkadaşlar.3 gün önce nisanlimla evde yalnızdık ve baya yakınlaştık.Birlikte olmayı denemek istedik,tam olmadı ama biraz seyi içime girdi canım çok acımadı ya da bir şey hissetmedim o an da herhangi bir kanama olmadı.Ancak sonraki gün yavaş yavaş pembemsi şekilde kan gelmeye başladı şimdi ilişkiden itibaren 4.gun kanamanın ise 3.gunu adet gibi kanamam var.Sizce ne yapmalıyım?
- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 33
Ne yapmalisin? Birsey yapmana gerek yok. Sadece zedelenmistir. Tam o kdr bi yirtilma olmamistir bnce. Nisanlina bundan bahsetmeyi umutma.Merhaba,arkadaşlar.3 gün önce nisanlimla evde yalnızdık ve baya yakınlaştık.Birlikte olmayı denemek istedik,tam olmadı ama biraz seyi içime girdi canım çok acımadı ya da bir şey hissetmedim o an da herhangi bir kanama olmadı.Ancak sonraki gün yavaş yavaş pembemsi şekilde kan gelmeye başladı şimdi ilişkiden itibaren 4.gun kanamanın ise 3.gunu adet gibi kanamam var.Sizce ne yapmalıyım?
- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 33
Cnm konunun uzerinden gecmis biraz ama sormak istedm . sorunun cozuldu mu ? Herhangi bi sknyla karsilastin mi?Merhaba ben yeni evliyim ve bilgisiz olduğum bi konuda tecrübelerinize ihtiyacım var. Pazar günü eşimle ilk deneyimimizi yaşadık ve ben tam olarak hazır değildim sanırım. Çok canım yandi ve oldukça zor bi deneyimdi. 3. Denemede birleşebildik. Esim zorlamadi ama bi noktada canim cok fazla yandı ve pes ettim ki kanamam geldi. Yarim saat kadar orta duzeyli bi kanamaydi. 3 gun boyunca da sabahlari taze kanamam oldu. 4 gün gelmediğinde tekrar yaşamak istedik biraz ani oldugu icin yine epeyce kanamam oldu bunu yaşayan var mi ? Normal mi? Ne zamana kadar olur cok da canim yaniyor.