Cinsellikte geri çekilme ve hamilelik riski

Mariakuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2018
513
348
53
33
Merhaba arkadaşlar eşimle 3 aydır geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz daha öncesinde spiral kullanıyordum ara kanamalarım çok oldu çıkarttım bu ay adetim 1 hafta gecikti bu yöntemle hamile kalan var mı istemiyorum çocuk lütfen fikir verin

Biz 3,5 yıl geri çekmeyle korunduk. Sonra iki üç aydır korunmayı bıraktık bu ay hamileyim.

Cnm ben bu yöntemle 8 yil korundum ve başarılı olduk. Ama yengemgil bu şekilde korunurken hamile kaldi.

Tabiki bu bir korunma yöntemi değil. Sadece iş erkege düşüyor. Yani gec kalırsa 1 damla bile yeterli.

Kan testi yaptırsam daha yeni olsa bile kesin sonuç verir mi?
İnanin bilmiyorum kac hhafta geçmesi gerek. Hic hamilelik riskim oldugunu dusunmedigim icin hhic test yaptirmadim. Uzun yillar dogum kontrol hapi kullandim (korudu). Dogurganlik donemlerinde mutlaka prezervatif kullanirim. O da korudu. Dusuk dogurganlikta da geri cekilme vs . Yani gebelikle ilgili hicbi sey bilmiyorum. Regl takvimi tutuyorum iste. Bir de benim arkadasim 2 kez hamile sanirim dogurgan, ben degilim.

Ben de bundan 4 ay önce düşük yaşadım. Şimdi çok çocuk istiyorum. Ancak eşim şimdi istemiyor. Sadece geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz. İki kez ovülasyon döneminde geri çekilme ile ilişki yaşadık. Acaba hamile kalır mıyım? Bu şekilde hamile kalan var mı?

Benimde bildiğime göre geri çekilme güvenilir bi yöntem değil ama ben eşimle 1 sene bu şekilde korundum:) ama daha sonra afedersiniz prezervatife geçtik çünkü geri çekilmeylede hamile kalındığını duydum şimdi 2 aydır çocuk istediğim için korunmuyoruz ama bence çocuk düşünmüyosanız eşiniz mutlaka prezervatif kullansın düşünki eşin kendine hakim olamadı bir anlık bişey o zaman geçmiş olsun nasipte varsa gerçi her türlü olur o ayrı mesele ama tedbir bizden takdir Allah'tan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…