cinsellikle ilgili veya cinsellik içeren kitaplar okudunuzmu, okurmusunuz?

ahukayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
14
0
merhaba arkadalar,
size brşey sormak istiyorum. cinsellikle ilgili kitaplar okurmusunuz, tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı?demek istediğim cinsellik pozisyonlarını falan öğreten kitaplar değil sadece. cinsel hayal gücünü geliştiren, fantazi kurmayı öğreten kitaplar tavsiye edebilirmisiniz. doktorum bana kitap falan okuyarak cinsel düşüncelerimi geliştirmemi söyledi, uyarılma bozukluğum var ve doktorların söylediğine göre psikolojik. psikiyatris de aynı şeyi söyledi, öncelikle cinsellikle ilgili hayal gücümü geliştirip cinselliği keşfetmeliymişim. ama ne okuyabileceğime bir türlü karar veremiyorum.aslında kadın cinselliği adlı bir araştırma yazısı var, orda bir liste var ama kitap satan sitelerde kitapların çoğu yok.
cevaplarınızı merakla bekliyorum, şimdiden herkese teşekkürler.:1rolleyes:

İslam'a Göre Cinsel Hayat, Ali Rıza Demircan
Evlilik ve Cinsel Hayat | Asım Uysal | Uysal Yayınevi

Size bu iki kitabı tavsiye edebilirim..Dinen uygun olan ve olmayanları çok güzel ele almış..
Sorunuza gelince evet okuyorum çünkü insan okudukça doğpruyu yanlışı ve güzellikleri öğreniyor.

Asilkadina aynen katiliyorum.

Evet bende okuyorum. Esimin gözü disarda olsun istemem jeyyar

İslam'a Göre Cinsel Hayat, Ali Rıza Demircan
Evlilik ve Cinsel Hayat | Asım Uysal | Uysal Yayınevi

Size bu iki kitabı tavsiye edebilirim..Dinen uygun olan ve olmayanları çok güzel ele almış..
Sorunuza gelince evet okuyorum çünkü insan okudukça doğpruyu yanlışı ve güzellikleri öğreniyor.

ben asıuysalın kitabını okumuştum.hatta nişanlıyken eşimede aldım.bilmediğimizden değil orada yazanları elbette biliyorduk ama ek bilgi işte.fazla mal göz çıkarmaz.ayrıca bazı sorunlar yaşayanlar sorularını iletmişler ve açık bi dille anlatılmış.onları bilmemiz açısından iyi oldu:smiley-cool:

asil kadının dedıgı kıtabı okudum suan okudugum kıtap yok ama olsa yıne okurum...
ogrenmenın yası yoktur :KK66:

kitap okumam yazarım jeyyar
(bende cinsel bilgiler adlı kitapları okumuştum)

Doç.Dr.Sefa SAYGILI'nın Yaşam Ve Cinsellik adlı kitabını tavsiye ederim cnm.O da dini bir şekilde ele alıyor ve çok güzel.Cİnsellik sorunu yaşayan bir çok arkadaşıma tavsiye ediyorum memnun kalıyorlar sen de bi incele istersen

X