Cinsellikle ağrı

selff

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2022
12
0
31
Merhaba kızlar eşimle birlikte olurken pozisyon olarak altta olunca ağrım olmuyor farklı olunca yada ben yukarda olmayı deneyince kasıklarda bi ağrı oluyor sebebi bilen var mı acaba ????

Kist va.olabilir mi baktirdin mi bendede oluyodu

Merhaba kızlar eşimle birlikte olurken pozisyon olarak altta olunca ağrım olmuyor farklı olunca yada ben yukarda olmayı deneyince kasıklarda bi ağrı oluyor sebebi bilen var mı acaba ????
Onun dışında kaşıntı, anormal akıntı falan da varsa mantar ya da enfeksiyon olabilir bi kadın doğuma gidin ilaçla hallolur. Bi kontrol ettirmekte fayda var

Ağrı kasıklarda mı yoksa kemiklerde mi? Çünkü farklı pozisyonlarda sevgilimin penis boyu ve kalınlığı sebebi ile benim de canım yanıyor. Sanki kemiklerim birbirinden ayrılıyor gibi bir ağrı. Mesela doggy pozisyonunda kuyruk sokumumda bile bazen bir ağrı oluyor. Özellikle hızlı ve sert hareketlerde. Ama kesinlikle kemiklerimde değil kasıklarımda bir ağrı diyorsanız enfeksiyon olabilir.

Enfeksiyon olabilir bir doktora görünün.

Büyük veya eğri penis, ya da her ikisi de bazı pozisyonlarda fena kasık ağrısı yapıyor.bir de çok fazla sulanmadıysan oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…