Cinsellik

Tabi siz 65 yaş olarak böyle düşünüyor ve yapıyor olabilirsiniz zaar 😎
Yok kızım 65 olsaydık giyerdik taytı, bizde yaş 70 iş bitmiş lakin her açık seçiğe özenilmesi fena şeydir, dişinin dişisi var, güzelin güzeli var.
Sevgi aşk gri eşofman tanımaz, babydoll e bakıyor olsaydı vs mankenleri var, benden söylemesi.

Yok kızım 65 olsaydık giyerdik taytı, bizde yaş 70 iş bitmiş lakin her açık seçiğe özenilmesi fena şeydir, dişinin dişisi var, güzelin güzeli var.
Sevgi aşk gri eşofman tanımaz, babydoll e bakıyor olsaydı vs mankenleri var, benden söylemesi.
Sizin söyledikleriniz konu dışı ve çok klişe. Benim tavsiyem bu yöndedir. Size uymuyorsa yapmayın hanımefendi.

Sizin söyledikleriniz konu dışı ve çok klişe. Benim tavsiyem bu yöndedir. Size uymuyorsa yapmayın hanımefendi.
Ben de diyorum ki, isteksizlik konusunda kadına bahane bulmayı bırakalım, isteyen damacanaya yapıyor. Bu tür şeyler renk katmak, değişiklik olsun diye yapılır, zaten bir rutininiz devam eden ruhsal ve cinsel hayatınızın içine başka fanteziler yerleştirerek monotonluktan çıkılır, adam beni kadın olarak görsün diye değil.
Burada sorun erkektedir ve bunu hala bu yüzyılda kadına bağlayan zihniyetiniz bitmemesi insanı sinirlendiriyor.
Orasını burasını kaldıramayan, erkeklikten bihaber, erken boşalan ya da sertliğini koruyamayan, mastürbasyon manyakları için şu öneleri vermeyin yahu artık!
Bunun yolu doktor, adam kendine baktıracak bu kadar.
Güzelim kadınları ‘dişi’ olamamakla suçluyor, bir de düşene biz tekmeyi basıyoruz.

Ben de diyorum ki, isteksizlik konusunda kadına bahane bulmayı bırakalım, isteyen damacanaya yapıyor. Bu tür şeyler renk katmak, değişiklik olsun diye yapılır, zaten bir rutininiz devam eden ruhsal ve cinsel hayatınızın içine başka fanteziler yerleştirerek monotonluktan çıkılır, adam beni kadın olarak görsün diye değil.
Burada sorun erkektedir ve bunu hala bu yüzyılda kadına bağlayan zihniyetiniz bitmemesi insanı sinirlendiriyor.
Orasını burasını kaldıramayan, erkeklikten bihaber, erken boşalan ya da sertliğini koruyamayan, mastürbasyon manyakları için şu öneleri vermeyin yahu artık!
Güzelim kadınları ‘dişi’ olamamakla suçluyor, bir de düşene biz tekmeyi basıyoruz.
Peki benim verdigim tavsiye?? Bu biraz farkindalik yaratmak renk katmak değilmi? Tabiki de dişilik şart düşene tekme atmak değil. Düşene yardım etmektir. Evlilik bir sÿre sonra aliskanlik ve siradanliga giriyor. Renk katmak bizim elimizde. Buna ragmen olmuyorsa gerisi konu sahibine kalmış

bridiyorum ki, isteksizlik konusunda kadına bahane bulmayı bırakalım, isteyen damacanaya yapıyor. Bu tür şeyler renk katmak, değişiklik olsun diye yapılır, zaten bir rutininiz devam eden ruhsal ve cinsel hayatınızın içine başka fanteziler yerleştirerek monotonluktan çıkılır, adam beni kadın olarak görsün diye değil.
Konumu her yerde yazdım burda da yazmıyım dedim ama size katılıyorum. Örnek vermek gerekirse ben fantezi çorabından geceliğine kadar hazırlanıp eşimin yanına gittiğim beni o halde reddetti.Onun hoşuma gitsin tahrik olsun diye giydim seksi gecelikleri bir taraflarım dondu sonra boşu boşuna. Çünkü içinde birşeyler yok artık.

6 yıllık evliyiz eşim ben yanaşmadan yanaşmıyor sürekli ben istemek durumunda kalıyorum kaç defa konuştuğum halde değişen birşey yok benimde gururum var artık bu durumdan çok sıkıldım
Bu modelleri çok iyi bilirim bu modelden bir adet bende bir adette çok yakın kız arkadaşımda vardı ikimizde seksiligin kitabına bir iki satır biseyler yazarız yani demem o ki kendinde kabahat arama ve ne yaparsan yap ne giyersen giy nato mermer misali işe yaramaz bu icten gelen bir his tir icinden gelmiyorsa zaman kaybidir kendisi
sonuç biz bosandik kadinligimizi kıymet bilmeyene aksiyon yaşatarak ömrümüzü heba etmedik 😉

Hiç.biz onları normal halleriyle arzuluyoruz.aynı şey.iki dokundun mu hemen hareketlenme oluyor zaten.

Bu modelleri çok iyi bilirim bu modelden bir adet bende bir adette çok yakın kız arkadaşımda vardı ikimizde seksiligin kitabına bir iki satır biseyler yazarız yani demem o ki kendinde kabahat arama ve ne yaparsan yap ne giyersen giy nato mermer misali işe yaramaz bu icten gelen bir his tir icinden gelmiyorsa zaman kaybidir kendisi
sonuç biz bosandik kadinligimizi kıymet bilmeyene aksiyon yaşatarak ömrümüzü heba etmedik 😉
Bende kendisiyle düzgün şekilde konuştum kendisini düzeltmezse boşanacagımı söyledim ki bu şekilde devam ederse boşancam yapacak birşey yok sizin çocugunuz var mıydı

Bende kendisiyle düzgün şekilde konuştum kendisini düzeltmezse boşanacagımı söyledim ki bu şekilde devam ederse boşancam yapacak birşey yok sizin çocugunuz var mıydı
İçinden gelmiyor ve sizin zorlamanizla yapıyor ise istediğiniz kadar konuşun sonuç çok degisecegini sanmiyorum belki kısa bir zsman için istiyor gibi yapabilir düzeltebilir o da belki uzun vadeli olacağını ben sanmıyorum belki hastalıktır isteksizlik sebebini de bilmek gerek evet canım benim çocuğum vardı 7 yaşındaydı ayrildigimda şuan 19 yaşında 2012 de bosandkm kendime yeniden hayat kurdum iyiki de ayrilmisim ayrılma sebebim birden fazlaydi tabiki suanda da cok mutlu bir ilişkim var zaman akıyor kendimizi boşa kürek çekerek duzelmeyecek ilişkiler ve kişiler için harcayarak gençlik çürütmek akıl işi değil 😉

İstesiğini giy,şekilden şekile gir farketmez o an sana ayıp olmasın diye yanaşır içinden geldiği için değil.Adamın libidosu düşük inan bu değişmiyor.Ya kabulleniyorsun ya terkediyorsın başka yolu yok.Terapi,Fantazi,konuşmak,tartışmak vsvsvsvs boş…

Ya ben anlayamıyorum niye biz herşeye dikkat etmek zorundayız bu erkekler için onlar neden hiç çabalamıyor ya evde rahat kıyafetler gitmek yerine neden seksi olmak için çabalıyoruz mesela.eskort gibi gezmek zorunda miyiz biz adam seks yapsın beğensin diye bunu anlayamıyorum her şeyimize dikkat etmemiz bakımlı olmamız güzel olmamız evde bile şık seksi olmamız gerekiyor biizim peki onlar ne yapıyor yani bizim için. bu kadar çaba niye.ayrıca ilgilenmeyen seks istemeyen adam için 7/24 seksi giyin yada çıplak gez ne fark edecek

Şunu da söylemek istiyorum zaten birbirini severek gerçekten aşık olarak evlenenlerin böyle problemleri olduğunu sanmıyorum yani zaten birbirlerini deli gibi istiyorlardır böyle evlenenler kıyafermiş iç çamaşırıymış leoparmış şuymuş nuymuş ekstra bi çabaya gerek yok yani adam basit bi tişörtle eşofmanla da seksi bulur arada aşk tutku olunca.öbür türlü bütün gün çıplak gez umrunda olmaz .

İçinden gelmiyor ve sizin zorlamanizla yapıyor ise istediğiniz kadar konuşun sonuç çok degisecegini sanmiyorum belki kısa bir zsman için istiyor gibi yapabilir düzeltebilir o da belki uzun vadeli olacağını ben sanmıyorum belki hastalıktır isteksizlik sebebini de bilmek gerek evet canım benim çocuğum vardı 7 yaşındaydı ayrildigimda şuan 19 yaşında 2012 de bosandkm kendime yeniden hayat kurdum iyiki de ayrilmisim ayrılma sebebim birden fazlaydi tabiki suanda da cok mutlu bir ilişkim var zaman akıyor kendimizi boşa kürek çekerek duzelmeyecek ilişkiler ve kişiler için harcayarak gençlik çürütmek akıl işi değil 😉
Ne güzel kendinize bir hayat kurmuşsunuz ben 4 yaş çocukla şuan cesaret edemiyorum boşanmaya. Memurum ama manevi olarak destek olacak ailem de yok yanımda.

X