- 10 Eylül 2024
- 20
- 7
- 34
-
- Konu Sahibi esmerimsi-3
Kocayı değiştirecek bir öneri bulamadım Boşa diycem çok üst kalacak6 yıllık evliyiz eşim ben yanaşmadan yanaşmıyor sürekli ben istemek durumunda kalıyorum kaç defa konuştuğum halde değişen birşey yok benimde gururum var artık bu durumdan çok sıkıldım
Belki sağlık açısından bi rahatsızlığı falan vardır. Çükü kalkmıyorsa..6 yıllık evliyiz eşim ben yanaşmadan yanaşmıyor sürekli ben istemek durumunda kalıyorum kaç defa konuştuğum halde değişen birşey yok benimde gururum var artık bu durumdan çok sıkıldım
Sağlık açısından bir problemi yokBelki sağlık açısından bi rahatsızlığı falan vardır. Çükü kalkmıyorsa..
Eşiniz erkek mi?
Evet böyle çok isteği yok ilk evlendiğimizden beri en fazla haftada 1 şimdi de ben istersem öyle yapıyorEvliligin en basindan beri hep böylemiydi
Benim istediğimde haftada 1 normal değil miAşamadığı şeyler olabilir mi ya da sizin libido tavan yapmıştır belkide, bu da eşinize fazla geliyodur ?
Tabikide normal. Ev icinde biraz seksi seyler falan giymeyi denedinizmi diye sorucam:)Benim istediğimde haftada 1 normal değil mi
İlişki haricinde denemedim açıkçası sütyenle dolaşsam bile o niyetle bakmıyoTabikide normal. Ev icinde biraz seksi seyler falan giymeyi denedinizmi diye sorucam:)
Ay kendimle kıyaslarsam az bile. Vallaha iyi sabrediyormuşsun aşko.Benim istediğimde haftada 1 normal değil mi
Aynen öyle 4 yaşında çocugum var ama boşanmak istiyorumAy kendimle kıyaslarsam az bile. Vallaha iyi sabrediyormuşsun aşko.
Biri daha böyle konu açmıştı. Kadın olduğumu hissedemiyorum artık evde çıplak dolaşsam umrunda olmuyor demişti.. Sizinkide biraz o hesap
Bence deneyin. Kısa seksi elbiseler giyin. Dekolteli vs. Ama yanasmayin. Mutlaka gözü takilacaktir. Bu sürectede siz hic adim atmayin.bakalim ne kadar durcajİlişki haricinde denemedim açıkçası sütyenle dolaşsam bile o niyetle bakmıyo
Vallaha seni memnun edemeyen erkekle, ilgisiz bi ömür geçireceğine, çocuğunla sıfırdan bi hayat kurman daha mantıklı. Kendini de değersizleştirirsin zamanla, özgüvenini kaybedersin..Aynen öyle 4 yaşında çocugum var ama boşanmak istiyorum
Ben kalabalik bir isyerinde calisiyorum. Kiminin esi haftada 1 4 yillik evliler. Kiminin hafta 2 kiminin 15de 1. Siz yanasmasaniz kac gün durur denedinizmi hicDaha önce de sevgilim olmadığı için erkek nasıl davranır onu da bilmiyorum ama bu şekilde davranmadığı kesin normal değil
Bakalım inşallah ama bu şekilde de şunu hissediyorum ben kendimi ona beğendirmek zorunda değilim onun için hazırlanıyorum sonuçta istese bunlara gerek bile kalmaz ona kızıyorumBence deneyin. Kısa seksi elbiseler giyin. Dekolteli vs. Ama yanasmayin. Mutlaka gözü takilacaktir. Bu sürectede siz hic adim atmayin.bakalim ne kadar durcaj