Cinsellik

esmerimsi-3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2024
20
7
34
6 yıllık evliyiz eşim ben yanaşmadan yanaşmıyor sürekli ben istemek durumunda kalıyorum kaç defa konuştuğum halde değişen birşey yok benimde gururum var artık bu durumdan çok sıkıldım

6 yıllık evliyiz eşim ben yanaşmadan yanaşmıyor sürekli ben istemek durumunda kalıyorum kaç defa konuştuğum halde değişen birşey yok benimde gururum var artık bu durumdan çok sıkıldım
Kocayı değiştirecek bir öneri bulamadım Boşa diycem çok üst kalacak
Bilemedim, sevmiyor mu sevişmeyi yoksa sizle sevişmeyi mi sevmiyor acaba
Normalde erkek sırnaşık olur

Belki sağlık açısından bi rahatsızlığı falan vardır. Çükü kalkmıyorsa..

Daha önce de sevgilim olmadığı için erkek nasıl davranır onu da bilmiyorum ama bu şekilde davranmadığı kesin normal değil

Daha önce de sevgilim olmadığı için erkek nasıl davranır onu da bilmiyorum ama bu şekilde davranmadığı kesin normal değil
Ben kalabalik bir isyerinde calisiyorum. Kiminin esi haftada 1 4 yillik evliler. Kiminin hafta 2 kiminin 15de 1. Siz yanasmasaniz kac gün durur denedinizmi hic

Bence deneyin. Kısa seksi elbiseler giyin. Dekolteli vs. Ama yanasmayin. Mutlaka gözü takilacaktir. Bu sürectede siz hic adim atmayin.bakalim ne kadar durcaj
Bakalım inşallah ama bu şekilde de şunu hissediyorum ben kendimi ona beğendirmek zorunda değilim onun için hazırlanıyorum sonuçta istese bunlara gerek bile kalmaz ona kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…