Cinsellik

098mlsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2021
1
0
28
Merhaba herkese haftaya düğünüm var malum ilk gece korkusu sardı lütfen yardım edin

Düşünme sevdiğinize mutlu olacagin bir gun soruların varsa cevaplarim🙂 sonuçta dünyanın en masum ve herkesin yaşadığı bisey

Merhaba herkese haftaya düğünüm var malum ilk gece korkusu sardı lütfen yardım edin
Korkarsan is vajinusmasa kadar gider ilk gece korkusunu her gece yasamak zorunda kalirsin. Guzel bi dus alin on sevismeyi uzun tutun kasmayin kendinizi rahat birakin utanip cekinme olayini bi kenara birakin cunku artik hep ciplak goreceksiniz zaten birbirinizi ilk 6 ay 😂 oyle yada boyle o ilk yasanacak o yuzden kasmayip rahat olmakta ve sizinde onu arzulamanizda cinsellik yasamayi istemenizde fayda var.

Oyle saril surul kanda gelmiyo kanadigini hissetmiyosun bakmadan kanadimi ya diye anlamazsin kasmazsan yeterince islanirsan aci agri biseyin olmaz iliskide. Gerekirse ilkten sonra 2 gun mola verin rahatlamaniz kendinizi iyi hissetmeniz icin

Hicbir sekilde korkmayin ve rahat olun guvenin ve birakin kendinizi 5 ay vajinismus sorunu yasamis biri olarak soyluyorum bunu iliski yasadigimda bundna mi korkmusum ben diye kendime cok kizdim ben yendikten sonra evlenen arkadasima şöyle yap falan diye taktik verdim sonra msj attim naptin diye oldu kanka hicbir sey anlamadim bile dedi yani rahat olup birakirsaniz kendini her sey yolunu buluyo ve cok kolay oluyo yeterli uyarilma ve istekle

korkulacak hiç bişey yok. Öyle büyük bir acı da değil. Sadece eşinin anlayışlı olması çok önemli. Kendini hazırla rahatlat öyle uzun uzun bir açıma olmuyor anlık. Ve o anın tadını çıkar çünkü o ilk gecen hep özel ☺️

başlığı okuyunca yürüyen cinsellik aklıma geldi :KK70:

Dunyada milyonlarca insanin şu satirlari yazarken/okurken bile yaptigi, insanin dogasinda olan bir eylem. Gerilecek stres yapacak bir sey yok inanın.

X