Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlilikte en önemli unsurlardan birisi cinselliktir. Karşılıklı iki taraf içinde vazgeçilmez unsurdur. Boşanmalarda cinselliğin, şiddetli geçimsizlik maddesi adı altında değil, ayrı bir madde olarak incelenmesi, sebebinin araştırılması ve bunun çözümlenmesi gerekir. Gerekirse boşanma gibi önemli bir kararın alınmasında uzman kişilere yönlendirilmesi ve cinsel eğitimin okullarda ayrı bir ders olarak verilmesi ile bu eğitimin hayatın tüm dönemlerinde sürdürülmesi gerekmektedir. İnsanlara bu bilinç kazandırılmalıdır zararı en aza indirgemek için. Cinsel sorunların büyük ölçüde boşanmalara neden olduğunu ortaya çıkmıştır. Çiftlerin karşılıklı beklentilerine cevap verememesi sonra farklı arayışlara girmesi aldatma sonucu çiftler arasında soğumanın artması ve güven duygusunun kaybolması sonucu evlilik müessesi son bulmaktadır
Mrb arkadaşlar yeni üye oldum bi sorum var yardımcı olurmusunuz bnm idrar yollrımda enfeksyon var dr gıttm fitil ve antibiyotik verdi 5 gundur kullanıyorum ama rahim de şişme oldu galiba cok acıyo kapalı gibi sanki bide ilişkiye girinceve ilişki bittiktn sonra yanma oluyo neden oluyo acaba 1 senedir evliyim bu arada
Mrb arkadaşlar yeni üye oldum bi sorum var yardımcı olurmusunuz bnm idrar yollrımda enfeksyon var dr gıttm fitil ve antibiyotik verdi 5 gundur kullanıyorum ama rahim de şişme oldu galiba cok acıyo kapalı gibi sanki bide ilişkiye girinceve ilişki bittiktn sonra yanma oluyo neden oluyo acaba 1 senedir evliyim bu arada
doktora gittiniz inşallah [ Fitile ara verdm gecti sonrada edtim başladı ama 3 gün sürdü normalde 5 gun sürüyor bide pembe geldi sonra kahverengiye döndü kist den şüpheleniyorum dr gitcm