• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik ve Zevk

Softvenus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
2
2
1
38
Merhaba arkadaşlar
Üzüntü duyduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum sizinle, cinsel istekleri olan bir kadınım klitoristen zevk alıyorum bunda hiç bir sıkıntı yok fakat işin boyutu cinsel birleşmeye geldiğinde içime giren penisten yada vs. Hiç bir şekilde zevk almıyorum bunun sebebi ne olabilir?
Benimle aynı duyguları paylaşan kadınlar var mı aranızda?
G noktasına yapılan (Orgazm aşısı ) işe yarar mı? Bilemedim...

canım bende aynı sekılde evlendiğimizden beri daha 1 kere bile içimdeyken orgazm olmadım. bu sadece sana özgü bi sorun değil kadınların yüzde 80 i bu sekılde

Bu çok kötü bişey karşındaki kişi zevkten dört köşe ama sen hiç bir şey hissetmiyorsun 🥺 insan kendini kullanılmış gibi hissediyor. Kadınların seksten bu kadar uzak durmalarını yadırgamamak lazım fakat % 20’lik dilimi çok şanslı... Bunun bi çözümü olmalı bence

Kesinlikle daha şanslı 6 sene biriyle evli arkadaşım var sadece 2 kere olmuş düşün. Ama maalesef durum böyle ya da seni eliyle veya sürtme yoluyla orgazma ulaştırcak. ben öyle yapıyorum

Bende aynı durumu yasayanlardanım..cinsel arzularım cok fazla ama birliktelik sırasında maalesef haz alamiyorum.butun duygularim yerle bir oluyor.farkli pozisyonlar ve kegel egzersizini yaptim denedim ama sonuc alamadim.

Orgazm aşısı daha önce duymamıştım bilgisi olan var mı hemen araştıracağım

Öncelikle kendi bedenini keşfetmen lazım sanırım. Kendinle baş başayken orgazm olmaya alışıp sonra eşini duruma dahil etmek mantıklı olabilir. O da seni keşfedecek zamanla ve bir sorun kalmayacak :p

Merhaba arkadaşlar
Üzüntü duyduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum sizinle, cinsel istekleri olan bir kadınım klitoristen zevk alıyorum bunda hiç bir sıkıntı yok fakat işin boyutu cinsel birleşmeye geldiğinde içime giren penisten yada vs. Hiç bir şekilde zevk almıyorum bunun sebebi ne olabilir?
cok fazla masturbasyin olabilir. biraz ara verin

Aşırı mastürbasyon kaynaklı olabilir ayrıca partnerde önemli bu konu da

Merhaba arkadaşlar
Bende de böyle. Tabi şimdi birleşemiyorum da. Yani önceden yapmama rağmen cinsel birleşme yaşayamamaya başladım ben de anlamıyorum

Ben de 2 aylık evliyim acılarım zaten yeni geçti diyebilirim, klitoristen hissedebiliyorum biraz 3 sn falan sürüyor galiba, ama birleşmeden hiçbir şey anlamıyorum. Daha ne kadar sürecek böyle bilmiyorum yani

Back