cinsellik sorunu:(fikir istiyorum

eslemelif

sussam olmuyor, susmasam olmaz...
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
184
65
Merhaba arkadaşlar.esimle 8 senelik evliyiz we malesef sorunlu bir evlilik.siddetli gecimsiz bir es, zamanla biraz ona benzeyen ben.en agir kufurler ,saygszlk ,psikilojik sozel siddet...sonucta sewgisi biten ben
bayramdan önce yine esimin gereksiz seylerden hayati zindan etmesi uzerine bosanmayi gundeme getirdim tekrar.kararli ve aglamaktan perisan halimi görünce yine bi altdan almalar söz vermeler sarılmalar vs..ama artık o kadar boş geliyor ki..inanmıyorum düzeleceğine sinirli bir insan ,gecimsiz.neyse sonucta konuştuk anlaştık sayılır ama cinsellik konusu benim icin büyük problem adama istek duyamıyorum bir türlü, olmuyor istemedigimi söylüyorum bu sefer o bana küsüyor ufacık şeylere takılıp saygsızca laflara devam.belki cenesini tutsa ben ona yanasabilecem ama yok.ne yapmalıyım ben arada etkilenir gbi olsamda o bana yanasınca kitliyorum kendimi sanki.hayır olmamali gbi bir ic ses..kendimi rahat birakamıyorum ve direniyorum sonra kızıp birakiyo oda.offff ne olcak böyle nereye kadar?bayram suresince iyiydi ama iş cinselliğe gelince patladi yine.O da haklı tabi hakkı sonucta ama bende sewgi birakmadiki saygi gidince sewgide bitti(bu arada her istediğinde olmuyor degl bazen ona caktrmadan hic istemesemde kendimi zorlamamla olduguda oluyo)dünden beri yine kotuyuz gıcık gıcık davranyor.acaba bu durumum sewgimin bitmesiyle mi alakalı yoksa psikolojik bir hastalık mı oluştu bende bilemiyorum.benzer durumda olanlar,belki bir yolunu bulup durumu toparlayanlar varsa yardım istiyorum lutfen.

Son düzenleme:
Iyi de sana bu kadar kötü davranan birini arzulamam zaten anormal olurdu.
Ewt ama şimdi kendisi tamam iyi olucam diyorya we oluyo o yüzden benim istememe kiziyor işte.2-3gun iyi olmayla olacak şey mi bu.anlamiyo işte.biten sewgim geri gelebilir mi? Esim de şöyle uzun süre istikrarlı bi iyi olsa sakin olsa belki düzelir bu durum

Iyi de sen bir şey yapamazsın ki.
Eşin çaba sarfetmeli.

Ya konuya odaklansaniz

Hanımefendi boşanın o zaman..Yani konunun neresine odaklanalım anlayamadım, az evvel açtım konuyu, Türkçe katlini görünce kapattım..

Yani ilişkiniz yapış yapış olmuş, böyle bir durumda adamla sevişmek istememeniz normal..Boşanın, ne diyelim yani burak özçiviti hayal edin falan diye öneri mi verelim anlayamadım.

Sınavda degilim herhalde herkesde
Türkçe katlim için özür dilerim.sanirim hizli yazmak ve kisaltmak icin karisik yazdim.turkcem,yazim ve konusmam iyidir aslinda.bir daha buna dikkat edecegim.benim merak ettiğim acaba o iki gün iyi oldugunda ben yinede bir turlu istemeyerek suçlu mu olmuş oluyorum ki böyle triplerde.inanın bende bilmiyorum ne sormak istedigimi.acaba sewgim geri gelir mi onu merak ediyorum belki benzer durumda olup toparlayanlar vardir öyle yada böyle..

Teşekkürler dikkatiniz için..

Hayır suçlu olmuş olmazsınız, kendinizi öyle hissetmeyin yani..Size küfür ve hakaret eden biriyle sevişmek zorunda değilsiniz.

Böyle bir durumda uzman desteği alın derim ama anladığım kadarıyla eşinizin kişiliğine yapışmış artık bu durumlar, faydası olacağını sanmıyorum..

Benim sevgim yerine gelmezdi, sizin ki gelir mi bilemiyorum..Gelmesin yani..Ne bileyim..
Güvenceniz falan varsa ayrılmayı düşünün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…