Ewt ama şimdi kendisi tamam iyi olucam diyorya we oluyo o yüzden benim istememe kiziyor işte.2-3gun iyi olmayla olacak şey mi bu.anlamiyo işte.biten sewgim geri gelebilir mi? Esim de şöyle uzun süre istikrarlı bi iyi olsa sakin olsa belki düzelir bu durumIyi de sana bu kadar kötü davranan birini arzulamam zaten anormal olurdu.
Kisaltayim dedim ama karisik oldu yine sanirimHrflri ndn ytuyrsnz?
??Çk ilgnç
Iyi de sen bir şey yapamazsın ki.Ewt ama şimdi kendisi tamam iyi olucam diyorya we oluyo o yüzden benim istememe kiziyor işte.2-3gun iyi olmayla olacak şey mi bu.anlamiyo işte.biten sewgim geri gelebilir mi? Esim de şöyle uzun süre istikrarlı bi iyi olsa sakin olsa belki düzelir bu durum
Çocuğunuz var mı?
Ewet 7 yaşında bir kizim warÇocuğunuz var mı?
Ya konuya odaklansanizV harfiniz bozukmuyahu artık böyle ergen gibi yazan kaldımı şaşırıyorum
İşte sorun orda yazım tarzınızdan odaklanamıyorum w yazınca ne oluyor dahamı güzelYa konuya odaklansaniz
Ya konuya odaklansaniz
Türkçe katlim için özür dilerim.sanirim hizli yazmak ve kisaltmak icin karisik yazdim.turkcem,yazim ve konusmam iyidir aslinda.bir daha buna dikkat edecegim.benim merak ettiğim acaba o iki gün iyi oldugunda ben yinede bir turlu istemeyerek suçlu mu olmuş oluyorum ki böyle triplerde.inanın bende bilmiyorum ne sormak istedigimi.acaba sewgim geri gelir mi onu merak ediyorum belki benzer durumda olup toparlayanlar vardir öyle yada böyle..Hanımefendi boşanın o zaman..Yani konunun neresine odaklanalım anlayamadım, az evvel açtım konuyu, Türkçe katlini görünce kapattım..
Yani ilişkiniz yapış yapış olmuş, böyle bir durumda adamla sevişmek istememeniz normal..Boşanın, ne diyelim yani burak özçiviti hayal edin falan diye öneri mi verelim anlayamadım.
:)Yoo alışkanlıkİşte sorun orda yazım tarzınızdan odaklanamıyorum w yazınca ne oluyor dahamı güzel
Sınavda degilim herhalde herkesde
Türkçe katlim için özür dilerim.sanirim hizli yazmak ve kisaltmak icin karisik yazdim.turkcem,yazim ve konusmam iyidir aslinda.bir daha buna dikkat edecegim.benim merak ettiğim acaba o iki gün iyi oldugunda ben yinede bir turlu istemeyerek suçlu mu olmuş oluyorum ki böyle triplerde.inanın bende bilmiyorum ne sormak istedigimi.acaba sewgim geri gelir mi onu merak ediyorum belki benzer durumda olup toparlayanlar vardir öyle yada böyle..