Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Cinsellik sonrası başlayan sistit :??

anaksunamun34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
53
0
belli dönemlerde ara verip cinsellik yaşadıktan sonra bir anda idrarda yanma oluyor ve sık idrara çıkma oluyor .. bunu önlemek için ne yapabiliriz? çok sinir bozucu bunu benden başka yaşayan varmı ?:18::KK43:

belli dönemlerde ara verip cinsellik yaşadıktan sonra bir anda idrarda yanma oluyor ve sık idrara çıkma oluyor .. bunu önlemek için ne yapabiliriz? çok sinir bozucu bunu benden başka yaşayan varmı ?:18::KK43:

Merhaba, kadınlarda maalesef çok oluyor idrar yolu iltihaplanmaları. Cinsellik de bazen tetikliyor bunu. Cinsel ilişki sonrası çok fazla beklemeden tuvalete çıkıp kendinizi yıkamanızı tavsiye ederim. Çünkü ilişki sonrası akan meni kadının idrar yoluna geçip iltihaplanmaya sebeb oluyor. Buna dikkat ederseniz sanırım aşarsınız bu sorunu.Bir de ayaklarınızı üşütmemeye kendinizi sıcak tutmaya gayret edin. Zira kadınlar soğuk aldıklarında iltihaplanmalar kaçınılmaz oluyor.

Son düzenleme:

canım bu rahatsızlığın nedeni ara verip tekrar ilişki yaşamakla pek alakası yok diye biliyorum ..çok sık cinsel beraberlik yaşandığında olan bir rahatsızlık.. seninki idrar yolu iltihapıda olabilir.. doktora gittin mi? ben yeni evliyken (3-4 aylık evliydim) bu sistiti ağır bir şekilde yaşadım çok sık tuvalete gitme ihtiyacı idrar olmasına rağmen yapamama zorluğu idrar yaparken aşırı bir sızlama ağrı acı yanma hissi vardı.. çocuk gibi resmen ağlıyordum salya sümük :KK37:neyse eşimle jinekoloğa gittik ''balayı sistiti'' rahatsızlığı dedi bu rahatsızlık genelde yeni evlilerde yada çok sık üst üste cinsel ilişki yaşayanlarda hep olur dedi fitil ve antibiyotik verdi ve cinsel perhiz verdi :KK17: 15 gün falan kullandım o süreçte yavaş yavaş azaldı ve sonra tamamen geçti ve bir daha asla tekrarlamadı 10 yıllık evliyim bir daha başıma gelmedi çok şükür ama o yaşadığım sıkıntıyı dün gibi hatırlıyorum :KK1:

Son düzenleme:
X