cinsellik sonrası adet düzelmesi

zgbang

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
99
83
merhabalar.başımdan geçen ilginç bi durumu paylaşmak,sormak istedim.28 yaşındayım ve bu yaşıma kadar adetlerim düzensizdi resmen ilaçla adet oluyordum,pko vardı.27 yaşına kadar cinsellik yaşamadım.ve geçen seneden itibaren birkaç kez cinsel ilişki yaşadıktan sonra adetlerim düzene girdi 7-8 aydır düzenli şekilde adet oluyorum ve hayatımda ilk kez ilaçsız düzenli adet görüyorum bu durum beni çok mutlu etse de garip geliyo.sebebi nedir bilen var mıdır?

benim de regl agrılarım bitmisti. biyolojik sebebini bilmiyorum ama artık oldugumu bile fark etmiyorum, eskiden her ay hstaneye giderdim serum igne anca 2-3 gun surunur kendime gelemezdim aglardım agrıdan. simdi asırı rahatım sıfır agrı

Değişen bir şey yok aslında sadece metabolik, hormonal, ve psikolojik faktörler ağrı algı şiddetinde farklılıklara yol açıyor.

Hormonlara bağlı olarak değiştiğini düşünüyorum ben. Bekarken benim de bazen değiştiği olırdı. Şuan normal günü gününe

benim de regl agrılarım bitmisti. biyolojik sebebini bilmiyorum ama artık oldugumu bile fark etmiyorum, eskiden her ay hstaneye giderdim serum igne anca 2-3 gun surunur kendime gelemezdim aglardım agrıdan. simdi asırı rahatım sıfır agrı

bunu ben de birçok kişiden duydum ama benimki daha farklı ağrım olmuyordu zaten ilişki yaşadıktan sonra düzene girdi şaka gibi :)

bunu ben de birçok kişiden duydum ama benimki daha farklı ağrım olmuyordu zaten ilişki yaşadıktan sonra düzene girdi şaka gibi :)
benim de mesela atıyorum 12sinde olucam onceden 9unda hafif lekelenmeler, karnımda hafif agrılar sancılar olurdu, simdi tam 12sinde baslıyor birden kanama. ve hic agrı da olmuyor hıssettirmiyor. kısmen duzenliyor duzeltiyor hizaya sokuyor diyebilirim

Kendimi bilgim bile duzensiz adetlerim. 12 senelik evliyim. Hicbir degisiklik olmadi.hala duzensiz hala ilacsiz olamiyorum. Su sihirli degnek bana da degse.

Kızlar benımde bildim bileli hep sancılı adetlerım. İlk gunu sancım baya oluyo 2. Gun geciyo zaten. Evlenınce gecer dedıler evlendım 4 sene oldu fakat gecmedı. Bu normal bir durum mu? Doktora gttım herangi bir myom kist yok.Endometriozis diye bı hastalık duydum korktum

Benim tamtersi benim ki anamı ağlattığı için 😂😂

Benim de adetlerim cok duzensizdi evlendikten sonra duzene girdi 8 ay falan duzenli oldum ama bu ay yine eskiye dondu sanirim ben de senin gibi şaşkındım 😅

X