- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 27
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
Ben tanımıyorum ki pek.Çoğunlukla işletme hesabı kullanıyorum zaten.(Gerçi numaram yayılsa da pek sallamazdım ben) buraya yazdıklarım kızlardan öğrendiklerim.Onlar da yıllardır tanışıyormuş.Yapacağınız şey belli, çocuğun ailesini bulucaksınız facebooktan sizin bu sapık oğlunuz bizi tehdit ediyor diceksiniz. Elinizdeki yazışmaların screenshotlarını atıcaksınız. Olmazsa İnstagramda orda burda ifşa edin sapık diye.
Konuay dönersem sizin pakistanlılarla işiniz ne, hiç aklınız yok mu? Ne işiniz var bilmediğiniz adamlarla neye konuşuyorsunuz? Şurda şantaja uğrayan kimseye şöyle bir şey yazmam ama ultra akılsız geldiniz bana. Kmlerce uzakta yaşayan bir herife ne savcı söker ne başka biri, ne olduğu belirsiz tiplerle ne demeye konuştunuz?? Ne zorunuz vardı? 100 kez yazdım burda Arap marap Hintli pakistanlı uzak durun bunlar normal medeni adamlar değil, kadına şiddet de var, tecavüz de. Zorla belanızı arıyorsunuz.
Şimdi korkuyorlar,boşverin naparsa yapsın dedim ama dinletemedim.
Ailesini bulmak benim de aklıma geldi ama galiba sosyal medyaları yok.Arkadaşlarını bulduk sadece onlar da ailesinin numarasını verir mi bilmiyorum.