cinsellik istemeyen erkek istiyorum

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
evet kızlar daha 3.buluşmada uçkurunun derdine düşen adamı ne yapmalı:(yaşam tarzı buymuş yalnız yaşıyo ve bi takım beklentileri var olmıcağını gùzellikle sôyledm evlilik öncesi karşı olduğumuda ama çok ısrarcı ve bu yüzdn resmen hayattan soğudum hep mi bôyle olucak karsıma çıkanlar iyice ümıdım tükendi:( erkekler artık o kadar rahat yaşıyoki bekarete önem veren yok öncedn bekaret yok diye istenmezdk şimdi bakireyim diyince kaçıyolar bana diyoki ben bekaret aramam evlilikte düşünmùyo ve bu yüzden terkedldm dün:( terkedldiğime değl ama bu muameleye maruz kaldığıma üzülùyorum:(

Butun erkekler böyle ya. Kabul etmiyorsun terkediliyorsun seninle gurur duyması gerekirken sırf yapmadığın için sen terkediliyorsun. Rabbim Hidayet eylesin bu tarz erkeklere. Gerçekten artık öyle bir devirde yaşıyoruz rabbim bizi korusun böylelerinden..

Kendi adıma bekaret benim için hiç bir zaman önemli olmadı

Ancak ilişkinin temeline cinselliği koyan, bunu her şeye alet eden erkeklerden nefret ediyorum. Bu iki insanın istemesiyle, zaman içinde gelişecek bir şeydir, ilişkinin gidişatına göre olur ya da olmaz. Ama birlikte olmuyoruz o zaman ayrılalım türünden biri zaten ne hali varsa görsün, niyetini açık etmiş baştan şanslısın bence.

Ama herkes böyle değil, üzülme o yüzden, gerçekten insanlık taşıyan erkekler var, senin için rahat olsun doğru bildiğinden ayrılmamışsın, doğrularını kabul eden biri de mutlaka çıkacaktır karşına, gördüğün muamele insanı sinir eder haklısın ama iyi yanından bak, baştan belli etmiş niyetini, uzasaydı daha çok üzülürdün.

kurtulduğuna sevin canım bırak ne hali varsa görsün. Bana da denk geldi böyle birisi hatta peşimi bırakmamıştı ayrılmak isteyince. Elbet rabbim gönlüne göre birini çıkarır karşına

ağzıyla söylemiş zaten. bekarete önem vermem evlilik de düşünmüyorum diye. bu zaten seninle eğlenmek niyetinde olduğunu gösteriyor. gerçekten niyeti olan bir insan evleneceği kıza böyle bir sorumluluk yüklemez zaten. sadece yanlış adama denk gelmişsin. gözün aydın kurtulmuşsun :)

bir de cinsellik istemeyen erkek demeyelim, evlenene kadar istemeyen erkek diyelim. sonrasında nolduunu yaşadık gördük çünkü :D

Son düzenleme:
kesinlikle öyle canım sohbet ediyosun normal bi sohbet yok paso cinsellik konusu dışarı cikalm normal insanlar gıbı gezelmde yok ille evde buluşulck duygu yok hıs yok ama lafa gelince kıskançlk var saçma sapan bi durum kımseye güvenım kalmadı artık nasıl evlenebılıcem onu da bılmiyorum:25:

evet kızlar daha 3.buluşmada uçkurunun derdine düşen adamı ne yapmalı:(yaşam tarzı buymuş yalnız yaşıyo ve bi takım beklentileri var olmıcağını gùzellikle sôyledm evlilik öncesi karşı olduğumuda ama çok ısrarcı ve bu yüzdn resmen hayattan soğudum hep mi bôyle olucak karsıma çıkanlar iyice ümıdım tükendi:( erkekler artık o kadar rahat yaşıyoki bekarete önem veren yok öncedn bekaret yok diye istenmezdk şimdi bakireyim diyince kaçıyolar bana diyoki ben bekaret aramam evlilikte düşünmùyo ve bu yüzden terkedldm dün:( terkedldiğime değl ama bu muameleye maruz kaldığıma üzülùyorum:(

Hiç cinsellik istimeyen erkek olsa olsa aseksüel olur sanırım başlık hatalı olmuş nese, 1 yada 3. buluşmada cinsellik bekliyen erkekler helede istemediğini sölediğin halde yala yüzsüz bi şekilde ısrar edenleri hiç uğraşma şutla ! senle ciddi niyeti yok demekki, tek dertleri cinsellikse paralarına kıyıp karaköye gitsinler sevgisiz bir şekildede geberip gitsinler : )

bunların nesli tükensin artık ya
benimde karsıma hep böyleleri çıkıyo
seninki kibar söylemiş
bana "sevgilim olacaksan bedel ödemelisin" dedi
ilk günden

arkadaslarıma soruyorum
1 sene sonra öpüştük diyolar sorun bizdemi anlamadım ki
ama umudunu kesme bulucaz adam gibi birini :)

aynen canım sorma banada öyle yaptı bide ben hala hayır dedğm halde diyoki görüceksin alıcam istediğimi nasıl sinir oldum 2 günde bir de sex vadediyo bana:) allahm g8ülermisin ağlarmısın:)ben ne hayal etmiştm karşıma ne çıkıyo arkadaşlarım gibi normal bi ilişkim olmıck sanırım:(ben diyorum evlılik öncesi karşıym ona o kadar saçma gelıyoki sonuçta bi kadınsin illaki dokunulmak istersin dıyo bende dedm bak adi üstünde sadece dokunulmak:)of nefret ediyorum bu erkek müsvettelerindn hiç güvenm kalmadı:(

sevgilim olacaksan bedelini ödemelisin nedir ya yok artık sanki sen yalvardın ona sevgili olalım diye...
kesinlikle bütün erkekler evlenmeden ilişkiye girelim demiyor kızlar merak etmeyin ama neredeyse hepsi evlenmeden öncede olsa öpüşmek,dokunmak,görmek istiyor...

sevgilim olacaksan bedelini ödemelisin nedir ya yok artık sanki sen yalvardın ona sevgili olalım diye...
kesinlikle bütün erkekler evlenmeden ilişkiye girelim demiyor kızlar merak etmeyin ama neredeyse hepsi evlenmeden öncede olsa öpüşmek,dokunmak,görmek istiyor...

öpüşmek falan neyse artık onu normal karsılar oldukta
sanırım yanlış insan seçme gibi bi özelliğim var benim

bunların nesli tükensin artık ya
benimde karsıma hep böyleleri çıkıyo
seninki kibar söylemiş
bana "sevgilim olacaksan bedel ödemelisin" dedi
ilk günden

arkadaslarıma soruyorum
1 sene sonra öpüştük diyolar sorun bizdemi anlamadım ki
ama umudunu kesme bulucaz adam gibi birini :)

Sevgilim olacaksan bedel ödeyeceksin, töbe ya bu nedir, penisini nimetten mi sayıyor o ne yaa :47:

Sende kibarca soraydın; senin ödeyeceğin bedeller ne olacak ?

Hadım edicen bu gereksiz erkekleri, varlıkları pislikten başka bir şey değil :47: bu kadar ayağa düşürülür mü cinsellik pess :47:

Bekaret benim icin de onemli degil.
Aktif bi cinsel hayati olan adami bi anda yeni cikmaya basladigi sevgilisi seks yapmak icin evlilige kadar beklemeye mahkum edince, adamin rahatsiz olmasi gayet normal.
herkesin kendi kafa yapisinda birileriyle beraber olmasi gerekiyor sanirim mutlu ve huzurlu olabilmek icin :ssz:

evet buna bende katılıyorum herkes kendi kafa yapısında birileryle beraber olmalı ben bunu onada söyledm sen kendi kafa yapında birisyle ol ben senin ihtiyaçlarını karşılayamam dedm oda hayir başkasını değl ben seni ıstiyorum diye ısrar ediyo:(

Back
X