Cinsellik bölümünde konu açamadım modlar yardımcı olur musunuz ?

R

Rainman

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Rainman
Abilerim ve ablalarım öncelikle merhabalar sorunumuz var ve yardımcı olabilecek en cazip forum bu forum gibi göründü ve yeni üye oldum. Konuyuda buraya açmak zorunda kaldım çünkü cinsellikte konu açamadım biraz araştırdım modlar konuyu taşıyormuş sanırım.

Yaşım 19 ve sevgilim ise 18.Sevgilimle 10 senedir birlikteyiz yani ilkokuldan beri sevgiliyiz ve birbirimiz için herşey olduk. Çoğu evli çiftten daha iyi bir hayatımız var ve yüksekokullarımız bitince evlenmeyi düşünüyoruz. Birlikte çok şey yaşadık herşeyimizi biliyoruz gizlimiz saklımız yok hiç. 1-2 senedir seks yapmayı düşünüyoruz fakat hep korktuk ve reşit olmasını bekledik. İlk ilişkimizden birkaç gün önce sevgilim kendini bildi bileli yani 6 yaşından beri falan masturbasyon yaptıgını söyledi, daha önce utancından hiç söyleyememiş. Neyse biz 6 aydır seks yapıyoruz düzenli bir seks hayatımız oldu diyebilirim. Sorun şu ki sevgilim filmlerdeki gibi,anlatılanlar veya yazılanlar gibi zevk almadıgını söylüyor. Hatta hiç almadıgını arada bir bişey hissettigini ama hemen kayboldugunu söylüyor. Daha çok oral yapmamı istiyor. Biraz araştırdık klitoral orgazma alışan kadınlar ilişkiden zevk almıyormuş bunun ilgisi olabilir mi veya doğru mu? Sevgilim kendini bana karşı mahcup ve kötü hissediyor dolayısı ile banada yansıyor üzülüyorum. Penis boyuyla alakalı oldugunu düşünmüştüm fakat bununla ilgili bir sorun oldugunu düşünmüyoruz ikimizde, gerek onun dediklerine güvenerek gerekse internetten yardım alarak bununla alakalı olmadıgını düşünüyoruz..Birde adetliyken sanırım hormonsal değişimlerden dolayı çok istemişti 2 kere adetliyken yapmıştık acaba bu bir sorun teşkil eder mi ? Sonrasında birdaha yapmamaya karar verdik zaten zararlı diye. Jinekologa göründük falan ama klasik şeyler söyledi acıkcası pek rahatlamadık. İlişkiye hazır olmadıgını bana alışması gerektiğini falan söyledi ki zaten bana alışmıştır diye düşünüyorum böyle birşey imkansız. Zaten seks düşüncesini aklıma ilk sokanda oydu hazır olmasa böyle birşey demezdi. Biraz zaman geçince alışılıyormuş fakat yeteri kadar zaman geçti diye düşünüyoruz. Aynı zamanda değişik fantazilerde denedik hoşuna gidiyor ama ilişkide yine zevk almıyor.Bana seks yapmak istediğini söylüyor ama yapınca zevk almıyor.Cinsellik denen bu şey yüzünden sevgilimle aramda sorun olsun istemiyorum genelde çiftlerin büyük bir çogunlugu cinsellik yüzünden sorun yaşıyor. Bende bu sorunları yaşamaktan ve psikolojık olarak gerilmekten korkuyorum. Sizler yaşça büyüksünüz bizden eminim ki bu evrelerden sizde geçtiniz bu sorunları nasıl aştınız ne gibi bir çözüm bulabiliriz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

• Konu Sahibi Rainman
Erkek üye yasak bi de abilerim abalaların diye yazmissin

• Konu Sahibi Rainman
Yaşım forum ortalamasına göre ufak oldugu için öyle dedim ve üye olurken erkek seçeneğini işaretlemiştim bilmiyordum yani sorun olur mu ki ?

• Konu Sahibi Rainman
Yanlış gelmişsin çocuğum
Burada abi olmaz. Yasak
Bu arada 10 yıl iyi uzatmışsınız tebrikler

• Konu Sahibi Rainman
Üye olurken erkek seçeneğide vardı erkekte vardır diye düşündüm özür diliyorum.
Evet bizde anlamadık zaman çok çabuk geçiyor nazar boncuguyla geziyoruz insanlara 10 yıl deyince şaşırıyorlar : D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…